ANASAYFA Kültür-sanat Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek!

Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte başlattığı yaz konser programlarına devam ediyor. Konser programı devam ederken belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek!

Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek! - Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ede Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 2022 yılında kentte pek çok ücretsiz konser düzenlemişti. ABB'nin düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip edilirken 2023 yılında konser takvimine hızla devam ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen konserlerin ardından yeni takvim de duyurulurken 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir takvim paylaşıldı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ABB 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NA ÖZEL KONSER TAKVİMİNİ PAYLAŞTI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok başarılı etkinliğe imza atıyor. Kentteki etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, konserlere 30 Ağustos tarihine özel olarak devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında konserler hız kesmezken kentte 3 gün boyunca konser düzenleneceği bildirildi.

ANKARA'DA 3 GÜN BOYUNCA KONSER DÜZENLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 27 Ağustos Pazar günü saat 20.30'daDuman grubunun konseri düzenleneceği kaydedildi. 28 Ağustos tarihinde ise yine aynı saatte Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri, 29 Ağustos tarihinde ise LVBEIC5 ve Çakal konseri düzenleneceği bildirildi.

Söz konusu konserler Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı 1. Etap'ta düzenlenecekken alana ring seferi yapılacağı kaydedildi. Ring Seferleri ise
Kızılay Zafer Çarşısı Hareketli: 16.00 - 20.30 saatlerinde olacak ve Dönüş: 21.30 - 24.00 saatlerinde olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar toplanın! Tuvalet kağıdı sadece 22 TL

Ankaralılar toplanın! Tuvalet kağıdı sadece 22 TL