ABB itfaiye eri ve zabıta memuru alım başvuru sonuçları açıklandı!

İşsizlik sorunları devam ederken vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Kamu kurumlarının ilanları yakından takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi, itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapacağını duyurmuş ve başvuruları aldı ve sonuçlar açıklandı.

ABB itfaiye eri ve zabıta memuru alım başvuru sonuçları açıklandı!

Türkiye'de işsizlik sorunu ile mücadele edilirken çözüm arayışı devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilanları takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) iş ilanı duyurusu geldi. ABB, ilk defa atanmak üzere itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağını bildirdi. ABB tarafından yapılan duyuruda ''Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne İlk Defa Atanmak Üzere İtfaiye Eri Ve Zabıta Memuru Alım İlanı'' ifadelerine yer verildi.

ABB tarafından yapılan açıklamada ''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Belediye İtfaiye Yönetmeliği” ile “Belediye Zabıta Yönetmeliği” hükümlerine göre unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla İtfaiye Eri ve Zabıta memuru alınacaktır.'' denildi. Başvuruların alınmasının ardından sonuçlarım 7 Kasım 2023 tarihinde açıklandığı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2023-11-07-145136.png

İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIM BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

ABB tarafından açıklanan itfaiye eri ve zabıta memuru alım ilanının başvuru sonuçları adayların erişimine açıldı. ABB tarafından yapılan açıklamada ''Sınava girmeye hak kazanan adaylar;

İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.

Sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini başvuru sayfasından temin edeceklerdir.

Sınav Giriş Belgesi ile birlikte tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile spor malzemelerini yanlarında bulunduracaktır.

Sınav yeri ve uygulama bölümüne ilişkin parkur www.ankara.bel.tr adresimizde yayınlanmıştır.'' denildi.

ekran-goruntusu-2023-11-07-145127.png

İtfaiye Eri Başvuru Sonuçları, Uygulama Sınavı Parkur Bilgileri ve Sınav Giriş Belgesi,

Zabıta Memuru Başvuru Sonuçları, Uygulama Sınavı Parkur Bilgileri ve Sınav Giriş Belgesine ulaşmak için;

''https://www.ankara.bel.tr/duyurular/itfaiye-eri-ve-zabita-memuru-alim-ilaninin-basvuru-sonuclari-668'' adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER