ANASAYFA Ankara Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı

Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı

Ülkemizde çeşitli nedenlere bağlı olarak trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara - İstanbul otobanında feci bir trafik kazası meydana geldiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı

Ankara İstanbul otobanındaki kazada 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı - Trafik kazaları ile ilgili haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Ankara - İstanbul otoban yolu Çamlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

ANKARA İSTANBUL OTOBANINDA FECİ KAZA

Edinilen bilgiye göre, Çamlıdere Doğanlar Mahallesi Kocalar dinlenme tesisine gelmeden Ankara istikameti otoyol üzerinde meydana gelen kazada TIR'a bir otomobil arkadan çarptı.

Kazada binek aracın şoförü H. Ö. ile yolcular M. Ö. ve F. Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan yolcu Z. R. Ö. ise ağır yaralı olarak ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

ANKARA'DA ÇEŞİTLİ OLAYLAR MEYDANA GELİYOR

Öte yandan Ankara'da bir kişinin de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre E. T, Mamak ilçesi Misket Mahallesi'nde henüz bilinmeyen nedenle bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan E. T.'nin kendi imkanlarıyla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, şüphelinin yakalanmasına için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi

Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi