ANASAYFA Ankara Ankara öğrenci kartı nereden ve nasıl alınır? Hangi evraklar isteniyor?

Ankara öğrenci kartı nereden ve nasıl alınır? Hangi evraklar isteniyor?

'AnkaraKart' Ankara'nın şehir içi ulaşım kartı olan bilinmektedir. Bunun ile birlikte öğrenci AnkaraKart ise öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Peki ama öğrenci AnkaraKart nasıl ve nereden alınır?
yazar
Haber Merkezi
Ankara öğrenci kartı nereden ve nasıl alınır? Hangi evraklar isteniyor?

'AnkaraKart' Ankara'nın şehir içi ulaşımında kullanılıyor. Bunun ile birlikte EGO öğrenci kartının nereden ne şekilde alınacağı merak edilirken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. AnkaraKart İşlem Merkezleri'ne başvuru yapılarak kart sahibi olunabilir.

Peki ama öğrenci kartı almak için hangi evraklar gereklidir? Başvuru da bulunacak olan öğrenciler bu soruya cevap arıyor.

Örgün eğitim başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve liseye giden öğrenciler EGO öğrenci kartı alma hakkına sahip olur. Bunun ile birlikte nüfus cüzdanı veya ehliyet ibrazı, 1 adet vesikalık fotoğraf ve 1 adet öğrenci belgesi istenilen belgeler arasında yer alıyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Ayrıca Açık Öğretimde de öğrenim gören öğrenciler EGO öğrenci kartı alma hakkına sahip oluyor. Nüfus cüzdanı veya ehliyet ibrazı ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile öğrenci kartı alabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Çubuk Belediyesi Sanat Atölyesi kursiyerlerinden doğada resim etkinliği

Ankara'nın Çubuk Belediyesi Sanat Atölyesi kursiyerlerinden doğada resim etkinliği