Ankara, Walk Inn ile yeni nesil gastronomi ve yaşam alanına kavuşuyor!

Ankara, gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve daha birçok farklı alanda bir araya gelebileceğiniz özel bir iş yeri ile zenginleşiyor. Walk Inn adını taşıyan bu yeni mekan, başkent sakinlerine geniş bir yelpazede hizmet sunuyor.

Ankara, Walk Inn ile yeni nesil gastronomi ve yaşam alanına kavuşuyor!

Ankara Beytepe'de faaliyete başlayan Walk Inn, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Mekan, gastronomi tutkunlarına, sanatseverlere, öğrenmeye meraklılara ve iş toplantılarına ihtiyaç duyanlara hitap eden geniş bir yelpaze sunuyor. Walk Inn, 900 metrekarelik bir alanı kaplayarak catering hizmetlerine özel bir mutfak alanına sahip. Bu sayede 5 kişiden 5 bin kişiye kadar hizmet sunma kapasitesine sahip.

Walk Inn, alanında deneyimli şeflerle çalışarak farklı mutfak deneyimleri ve konseptleri bünyesinde barındırıyor. Vesperna markası ile dünya mutfağından lezzetleri sunarken, Kafiyeleri Kebap ile Türk mutfağının tadına varmanızı sağlıyor. Pizza Piccante ise İtalyan mutfağının en iyi örneklerini sunuyor. Ayrıca, mekanda spor yayınları izlemek için bir lobi, fırın ve kahve standı da bulunuyor.

Walk Inn, katılımcı sayısına göre farklı büyüklüklerde toplantı alanları sunarak etkinliklerin düzenlenmesine olanak tanıyor. 500 kişilik salonlarından 200 kişilik daha özel alanlara kadar farklı seçenekler sunuyor.

gastronomi-ve-ascilik-ogrencilerinin-mutlaka-izlemesi-gereken-filmler.jpg

"BÜTÜN HEDEFİMİZ ANKARA’YA CANLILIK KATMAKTI"

Serenas Group çatısı altında bulunan Walk Inn'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fethi Gürbüz, mekanın amacını "Ankara'ya canlılık katmak" olduğunu belirterek:

"Walk Inn farklı bir tada sahip mekan olsun istedik. Dolayısıyla değişik lezzetlerin denenebileceği bir alan halinde yaptık. Vesperna Ankara’da tanınan bir yerdi. Vesperna’yı tekrar burada başlattık. Devamında pizza, ocakbaşı ve fast food sistemini kurduk. Her türlü yiyeceği burada kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Aşağıda hijyene çok değer verdiğimiz bir mutfağımız var. Her türlü ekmek ve tatlı ürünlerini burada kendimiz üretiyoruz. Üst katlarda salonlarımız var. Salonlarımız 500 kişi ile 200 kişi arasında hizmet verebiliyor. Bütün hedefimiz Ankara’ya canlılık katmaktı. Bu amaçla yola çıktık ve inşallah bunu başaracağız" dedi.

Ankara'nın bu yeni nesil gastronomi ve yaşam alanı, başkent sakinlerinin buluşma ve keyif dolu anlar yaşama noktası olmaya aday gibi görünüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER