ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralılar kahve kokusuna bile doyacak! Kahve Festivali Bilkent'te başladı

Ankaralılar kahve kokusuna bile doyacak! Kahve Festivali Bilkent'te başladı

Kahveseverlerin uzunca bir süredir Kahve Festivali Bilkent'te başladı. "Kahveye Aç Gözlerini" temasıyla açılan festivalin ilk gününe Ankaralı kahveseverler yoğun ilgi gösterdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar kahve kokusuna bile doyacak! Kahve Festivali Bilkent'te başladı

Kahve bağımlılarının yüzünü güldüren Kahve Festivali için geri sayım tamamlandı. Ankara'da 'Coffee Festival' Bilkent'te start verdi. Festivalin başlaması ile Ankaralılar adeta kahve kokusuna doydu. Kahveseverlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Ankara Bilkent Center'da "Kahveye Aç Gözlerini" temasıyla açılan "Coffee Festival", Ankaralı kahve severleri ağırlamaya başladı. Kahve Festivali Genel Koordinatörü Deniz Ergün, İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleşen festivalin bu yıl Ankara'da 7'ncisinin düzenlendiğini kaydederek, her yıl gelişen katılımcısıyla, kahveye dair tüm yan ürünlerin bir arada olduğunu söyledi. Ankaralılar Kahve Festivali'nin ne kadar süreceğini merak ederken detaylar da belli oldu.

KAHVEYİ SEVEN SEVMEYEN HERKES BURADA

Kahvenin tüm bileşenlerinin festivalde yer aldığını belirten Kahve Festivali Genel Koordinatörü Ergün, kahveyi demleme tiplerinin öğrenileceği workshoplardan, kahveyi kavurma biçimine ve ev tipi demlemeye kadar tüm damak tatlarına hitap edecek seçeneklerin bulunduğunu söyledi.

ekran-goruntusu-2023-09-22-174919.png

Kahve Festivali Genel Koordinatörü Ergün, 22 Eylül tarihinde açılışı yapılan ve üç gün devam edecek festivalde 150 stant ile 160 markanın bulunduğunu belirtti.

ekran-goruntusu-2023-09-22-174939.png

Müzik ve eğlencenin bir arada olduğu ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesinin amaçlandığı festivalde, Türkiye'den Mehmet Efendi kahvesi ile Endonezya çekirdeği ve her türlü kahve çekirdeğine ulaşma fırsatı sunuldu. Festival 24 Eylül saat 22.00'a kadar konserlerle devam edecek.

ekran-goruntusu-2023-09-22-174926.png

Moda ve ev eşyası mağazaları, süpermarket, sinema ve birçok restoranın olduğu alışveriş merkezi Bilkent Center'ın tam adresi;

Üniversiteler, 1597. Caddesi. NO:3, 06800 Çankaya olarak açıklandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Aslanhane Camii büyük ilgi görüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Aslanhane Camii büyük ilgi görüyor!