ANASAYFA Ankara Ankaralı öğrencilerin yeni buluşma adresi burası! Teknoloji ve modernizm bir araya geldi hemen ziyaret edin

Ankaralı öğrencilerin yeni buluşma adresi burası! Teknoloji ve modernizm bir araya geldi hemen ziyaret edin

Ülkemizde gençler için pek çok yatırım hayata geçiriliyor. Ankara'da çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yeni buluşma adresini belirledi. Pek çok Ankaralı öğrencinin bilmediği o adresle ilgili merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı öğrencilerin yeni buluşma adresi burası! Teknoloji ve modernizm bir araya geldi hemen ziyaret edin

Ankaralı öğrencilerin yeni buluşma adresi burası! Teknoloji ve modernizm bir araya geldi hemen ziyaret edin - Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden yeni yatırımlara imza atıyor. Sosyal projelere ağırlık veren ABB, öğrenciler için de çeşitli projelere imza atarken öğrenci dostu çalışmalarını sürdürüyor.

ekran-goruntusu-2023-07-22-123229.png

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz” diyerek duyurduğu “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye” öğrencilere kapılarını açıyor. Öğrencilere yeni bir nefes olan Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye hakkında merak edilenleri Haberankara.com olarak derledik.

Ankaralılar burada toplanıyor! TIKLAYIN HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFASINI TAKİP EDİN

ABB’DEN YENİ NESİL GENÇLİK MERKEZİ

Öğrenci dostu projelerini sürdüren ABB, Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nın altında bulunan alanı yeni nesil gençlik merkezine dönüştürdü. “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye” adıyla hizmet veren gençlik merkezi sessiz kütüphane, eğitim alanları, kafeterya ve internet hizmetiyle Başkent Ankara'daki öğrencileri bekliyor.

ekran-goruntusu-2023-07-22-123204.png

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ekiplerinin hayata geçirdiği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında; otoparkta başlatılan kapsamlı yenileme ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapının ilk katı da yeni nesil gençlik merkezine dönüştürüldü.

ekran-goruntusu-2023-07-22-123245.png

ÖĞRENCİLERİN YENİ ADRESİ

Cebeci ve çevresindeki üniversitelere yakın konumda bulunan akademide öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak pek çok seçenek bulunuyor.

ekran-goruntusu-2023-07-22-123213.png

Başkentli bütün öğrencilerin ücretsiz şekilde haftanın her günü yararlanabileceği akademide ayrıca uzman eğitmenler tarafından İngilizce eğitimi de verileceği kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hüseyin Aytekin açıkladı! Diack MKE Ankaragücü'ne geliyor

Hüseyin Aytekin açıkladı! Diack MKE Ankaragücü'ne geliyor