ANASAYFA Ankara Ankaralılara ilçe ilçe açıklandı! Öğle saatlerine kadar olmayacak hemen kontrol edin

Ankaralılara ilçe ilçe açıklandı! Öğle saatlerine kadar olmayacak hemen kontrol edin

Başkent Ankara'da hafta sonu tatilini evinde geçirenlere ADKİ ve EDAŞ tarafından çeşitli uyarılar yapılıyor. ASKİ, ve EDAŞ Ankaralıları kesinti konularında bilgilendirmeye devam ederken ilçe ilçe açıkladığı bilgilerle vatandaşa seslendi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılara ilçe ilçe açıklandı! Öğle saatlerine kadar olmayacak hemen kontrol edin

Ankaralılara ilçe ilçe açıklandı! Öğle saatlerine kadar olmayacak hemen kontrol edin - Başkent Ankara'daki hizmetlerini sürdüren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. ASKİ, Başkent Ankara'da yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirirken ilçe ilçe kesinti bilgilerini paylaşıyor. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, 22 Temmuz Cumartesi 2023 tarihi ile abonelerini bilgilendirdi.

ASKİ'DEN HAFTA SONU SU KESİNTİSİ

ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar duyuruldu. Buna göre 22 Temmuz Cumartesi günü Ankara'nın 2 ilçesinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLAYIN HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

ASKİ tarafından açıklanan kesinti bilgileri ise şöyle listelendi;

PURSAKLAR

Arıza Tarihi: 22.07.2023 00:00:00
Tamir Tarihi: 22.07.2023 12:00:00
Detay: Mevsimsel hava şartlarından dolayı yoğun su kullanımı mevcut olup bu nedenle basınç düşüklüğü ve susuzluk meydana gelecektir.
Etkilenen Yerler: Merkez mahallesi -Yunus Emre mahallesi -Tevfik İleri mahallesi -Fatih Mahallesi -Ayyıldız Mahallesi -Mimar Sinan mahallesi

ekran-goruntusu-2023-07-22-100501.png

AYAŞ

Arıza Tarihi: 22.07.2023 09:40:00
Tamir Tarihi: 22.07.2023 13:00:00
Detay: Ayaş Hacırecep Mahallesi Umut Sk. içerisinde Ø90'lık içme suyu dağıtım hattı boru arızası nedeni ile su kesintisi uygulanacaktır.
Etkilenen Yerler: Hacırecep, Hacıveli, Hacımemi ve Ömeroğlu Mahalleleri

ekran-goruntusu-2023-07-22-100505.png

ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kente sağlanan elektrik hizmetinin kesintisiz ve kaliteli olması adına çalışmalarına devam ediyor. Başkentlileri mağdur etmek istemeyen EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgilerini de detaylı olarak duyuruyor. EDAŞ, hafta sonu başkentlileri mağdur etmemek adına kesinti programlarını açıkladı.

BAŞKENT EDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Başkent EDAŞ ile iletişime geçmek için Başkent Canlı Destek aracı, telefon ile 186 numaralı çağrı merkezini, WhatsApp Destek hattını kullanabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2023-07-22-101948.png

Ankara'da yapılacak planlı kesintilerin takibini yapabilmek için EDAŞ ve ASKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emine Erdoğan başkanlığında seferberlik başlatıldı! Vatandaşlara afişli uyarılar yapılıyor Ankara içinde geçerli

Emine Erdoğan başkanlığında seferberlik başlatıldı! Vatandaşlara afişli uyarılar yapılıyor Ankara içinde geçerli