ANASAYFA Ankara YKS sonuçları açıklandı! Gözler Ankara apart fiyatlarına çevrildi!

YKS sonuçları açıklandı! Gözler Ankara apart fiyatlarına çevrildi!

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapmaya hazırlanan birçok öğrenci şimdiden Ankara'da bulunan apart fiyatlarının ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki ama apart fiyatları artış yaşayacak mı?
yazar
Haber Merkezi
YKS sonuçları açıklandı! Gözler Ankara apart fiyatlarına çevrildi!

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdiden apart fiyatlarına çevrildi. Özellikle son zamanlarda Ankara'da kira fiyatları günden güne artarken şimdi ise gözler apart fiyatlarına çevrildi. Öğrenciler devlet yurdu çıkmaması durumunda apart ya da özel yurt arayışına girdi.

ANKARA ÖĞRENCİ APART FİYATLARI

Ankara'da bulunan öğrenci apart fiyatları mevkiye göre değişiyor. Bunun ile birlikte bütçenize göre seçebileceğiniz 1 ila 6 kişilik odaların fiyatları da değişiklik gösteriyor.

240245729.jpg

Ayrıca Ankara'daki ev kiraları baz alındığında apart fiyatlarının da zirveyi göreceğine dair bilgi paylaşımı yapıldı. Fakat şuan için apart fiyatları hakkında net açıklama yapılmadı.

Ekonomistler ise öğrenciye uygulanacak olan tarifenin farklı olması gerektiğini ifade ederek bu konuda da düzenleme yapılmasının şart olduğunu ifade etti.

Devlet yurdu çıkmaması durumunda ise birçok öğrenci şehir dışına gitmekten yana tedirginlik duyduklarını ifade ediyor. Özellikle apart fiyatlarına düzenleme getirilmesi gerektiğini söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 3'üncü Pursaklar Çocuk Şenliği başladı!

Ankara'da 3'üncü Pursaklar Çocuk Şenliği başladı!