ANASAYFA Beypazarı Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak!

Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak!

Ankara'da elektrik alt yapısını iyileştirmek için çalışmalara devam ediliyor. Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin detaylar açıklanırken ENERJİSA, abonelerine yeni bir duyuru yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak!

Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak! - Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) Ankara'da yapılan elektrik kesintilerine dair bilgileri açıklamaya devam ediyor. Günlük ve anlık olarak açıklanan kesinti programı güncellenirken Ankaralılar, EDAŞ'ın elektrik kesinti programına ulaşmak istiyor. Saatlik, günlük ve anlık elektrik kesintisi programı Ankara için açıklanırken EnerjiSA Başkent Elektrik'ten yeni bir duyuru geldi.

BEYPAZARI İLÇESİNDE BAZI BÖLGELERE ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından bir kesinti bilgilendirilmesi yapıldı. Beypazarı ilçesinde yaşayan vatandaşlar kesintiler hakkında bilgilendirildi.

enerjisa-baskent-elektrik-ankara-beypazarinda-elektrik-kesintisi-uygulayacak.jpg

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ile planlı bakım ve iyileştirme çalışması gerçekleştirilecek. Bu kapsamda 20 Temmuz Perşembe saat 09.00 - 11.15 saatlerinde Yeşilağaç Mahallesi, saat 12.30 - 14.30 arasında Başağaç ile Yeşilağaç mahalleleri ile saat 15.00 - 17.30 arasında da Başağaç ve Yeşilağaç mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Ankaralılar bu adreste toplanıyor! TIKLA SENDE KATIL

Söz konusu kesintiler için belirlenen saat aralıklarında vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu yaşlara dikkat! Kadınların çocuk sahibi olması için en güvenli yaş aralığı belli oldu!

Bu yaşlara dikkat! Kadınların çocuk sahibi olması için en güvenli yaş aralığı belli oldu!