Ankara Çankaya'da park halindeki araç yandı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yürekleri ağızlara getiren bir yangın çıktı. Bir araç alevlere teslim olurken kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Ankara Çankaya'da park halindeki araç yandı!

Ülkemizde araç yangınları ile ilgili haberler sık sık basına yansıyor. Araç yangınları geri dönülemez hasarları beraberinde getirirken Başkent Ankara'dan da bir yangın haberi geldi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde park halindeki bir aracın alevlere teslim olduğu öğrenildi. Alev alev yanan araç çevre sakinlerinin panik yaşamasına neden oldu. Yangının çevreye sıçramasından endişe edilirken vatandaşlar da kendi çabaları ile yangına müdahale etti.

ÇANKAYA'DA PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI

Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar Mahallesi 1426. Cadde Ayyıldız Parkı önünde park halinde bulunan araçta gece yangın çıktı. Park halindeki araç çıkan yangına teslim olurken büyük panik yaşandı. Çevre sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Durumun itfaiye ekiplerine bildirilmesi üzerine bölgeye hemen ekip sevk edildi.

Ankara Çankaya'da park halindeki araç yandı!

YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Elektrik aksamından kaynaklandığı yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Ankara Çankaya'da park halindeki araç yandı! - Resim : 2

Araçta kimsenin bulunmaması teselli olurken araç sahibine bir süre de ulaşılamadığı kaydedildi. Ekipler elektrik aksamı nedeniyle çıktığı tespit edilen yangının ardından araç sahiplerini de uyarmayı ihmal etmedi. Yangının bilançosu ise gün ağarınca ortaya çıktı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER