Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala denetimler sıklaştı. Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, bayram öncesinde gıda işletmelerine yönelik denetimlerini artırdı.

Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde iş yeri denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler, Kurban Bayramı boyunca devam edecek.

Çankaya Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde gıda işletmelerine denetimlerini sıklaştırdı. Gıda ürünlerinin tazeliği ve son kullanma tarihlerini kontrol edildi. Belediye ekipleri, şekerci, kuruyemişçi, fırın ve pasta mamulleri üretim işletmelerinde denetimler gerçekleştirdi. İşletmelerin, gramaj, paketleme ve etiketleme hususlarında kurallara uygunluğuna bakıldı.

Çankaya zabıtası, vatandaşların sağlıklı ürünler tüketebilmesi adına düzenli olarak denetim yapıyor. Çankaya Zabıtası, Kurban Bayramı öncesi denetimlerinde, satışa sunulan gıdaların son kullanım tarihlerini, ambalaj durumunu ve fiyat bilgisini kontrol etti. Daha sonra da işletmelere hijyen konusunda duyarlı olmaları uyarılarında bulundu. Zabıta ekipleri, denetimlerini bayram boyunca da sürdürecek.

Çankaya Belediyesi zabıta ekiplerinden bayram öncesi denetim

ZABITA EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA OLACAK

Öte yandan zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelecek talep ve şikayetler için de görev başında bulunacak. Gerek üretimin gerekse alışverişin bayram öncesinde yoğunlaştığını ve bu süreçte vatandaşların haksızlığa uğramaması için denetimleri sıklaştırdıklarını kaydeden Belediye ekipleri, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz durumlarla ilgili Çankaya Belediyesi'ne ulaşabilir.

Bilgi almak istediğinizde ya da olumsuz bir durumla karşılaştığınızda Çankaya Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden veya Çankaya İletişim Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER