Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu izleyiciyle buluştu

Türkiye'nin en eski halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, Renkler gösterisiyle Ankara'da izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu izleyiciyle buluştu

Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, Renkler gösterisiyle Başkentlilerin karşısına çıktı. Renkler gösterisi, izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Türkiye'nin en eski halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, "Renkler" gösterisiyle Başkentlilerle buluştu.

1970 yılından bu yana halk danslarının ve kültürünün öğretilmesinde etkin rol oynayan HOY-TUR, uluslararası etkinliklerde, Amerika, Almanya, Yunanistan, Danimarka, Çin, Cezayir, Japonya, İspanya, Brezilya, İtalya, Hırvatistan, Polonya, Romanya, Avustralya, Gürcistan gibi ülkelerde çok sayıda gösteri gerçekleştirdi. Bu sayede Türkiye’nin tanıtılmasına da büyük katkı sağladı.

Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu izleyiciyle buluştu

MEB ŞURA SALONUNDA UNUTULMAZ ANLAR

Türkiye’nin en köklü halk dansları topluluklarından Dünya Şampiyonu, Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, “Renkler” adlı gösterisiyle unutulmaz anlar yaşattı. Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, gösterisini MEB Şura Salonunda gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu, kurulduğu günden bu yana çok sayıda Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına imza attı. MEB Şura Salonu'nda "Renkler" gösterisiyle Başkentlilere unutulmaz anlar yaşatan topluluk, büyük beğeni aldı.

"Renkler" gösterisiyle, Anadolu kültürlerini danslarıyla Başkentlilere sunan halk dansları topluluğu, izleyicisinden tam not aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER