Ankara'da Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü halter şampiyonasında 1'nci oldu!

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü kadın ve erkek takımları Türkiye Görme Engelli Kadın ve Erkekler Halter Şampiyonasında birinci oldu.

Ankara'da Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü halter şampiyonasında 1'nci oldu!

Ankara'da Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nden önemli başarı! Halter şampiyonasında 1'nci oldular!- Ankara'da ilçe belediyeler çalışmalarına devam ederken çeşitli başarılara da imza atmaya devam ediyor.
Son olarak kentte spordan sanata faaliyetler devam ederken Çankaya Belediyesinde adeta gururlandıran bir gelişme yaşandı.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü kadın ve erkek takımları önemli bir başarıya imza attı.
5 - 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Türkiye Görme Engelli Kadın ve Erkekler Halter Şampiyonasından birincilikle ayrıldı.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, "GESK yine şampiyon Görme Engelliler Spor Kulübümüz kadın ve erkek takımları, 5 - 7 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Türkiye Görme Engelli Kadın ve Erkekler Halter Şampiyonasında birinci oldu." ifadelerine yer verildi.

Bu gelişme ilçede gurur dolu anlar yaşatırken kadın takımı arka arkaya 16 kez, erkek takımı ise 16 yılda 14 kez Türkiye şampiyonu olmuş oldu.

SONRAKİ HABER