ASKİ Genel Müdürlüğü Çankaya ilçesinde su kesintisi yapılacağını duyurdu!

ASKİ Genel Müdürlüğü, 16 Kasım 2023 tarihi ile birlikte Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda saat verilerek su kesintisi bilgileri paylaşıldı. Çankaya'da su kullanılamayacak mahalleler açıklandı.

ASKİ Genel Müdürlüğü Çankaya ilçesinde su kesintisi yapılacağını duyurdu!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirmeye devam ederken 16 Kasım tarihi ile önemli bir açıklamaya yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, Çankaya ilçesinde yaşayanlar için saat vererek uyarıda bulundu.

ASKİ'DEN ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar duyuruldu. Buna göre 16 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'a kadar Ankara'nın Çankaya ilçesinde su kesintileri yaşanacağı açıklandı.

ASKİ Genel Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Çankaya ilçesi Dikmen Caddesi ile 1057. Cadde kesişimindeki
içme suyu iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 16 Kasım 2023 Perşembe (Bugün) günü saat 20.00'ye kadar su kesintisi uygulanmaktadır.

Kesintiden; Şehit Cengiz Karaca, Ata, Huzur, Karapınar, Akpınar, Naci Çakır, Hilal, Yıldızevler, Kirkkonaklar, Aşıkpaşa, Bademlidere Ve Gökkuşağı Mahallelerinin üst kotları ile Osman Temiz Mahallesi etkilenecektir.

cankaya.jpg

Bölgeye en kısa sürede su sağlayabilmek için ekiplerimizin arızaya müdahalesi tüm hızıyla devam etmektedir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Halkımıza saygıyla duyurulur. '' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER