ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Başkanı Güner AKK iftarında Ankara'da birlikte hizmet etme vurgusu yaptı

Çankaya Belediye Başkanı Güner AKK iftarında Ankara'da birlikte hizmet etme vurgusu yaptı

Ankara Kent Konseyi önemli bir iftar organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı. Son seçimde seçimi kazanan 16 CHP'li Başkanın da katıldığı yemekte şehir için ortak hareket etme sözleri söylendi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediye Başkanı Güner AKK iftarında Ankara'da birlikte hizmet etme vurgusu yaptı

Ramazanın son günlerinde Başkent Ankara'da yapılan iftar organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Ankara Kent Konseyi tarafından organize edilen iftar yemeği keyifli anlara sahne oldu.

“MİLLİ MÜCADELEDE OLDUĞU GİBİ BİR ARADAYIZ"

Son seçimde Ankara'da seçimi kazanan başta ABB Başkanı Mansur Yavaş olmak üzere diğer 16 ilçenin belediye başkanları da bu iftar yemeğinde hazır bulundu. Kültürden Kültüre İftar adı verilen programda yer alan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Ankara için ortak hareket edilecek olmasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Güner “Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve Milli Mücadelede olduğu gibi bir aradayız ve bugün Cumhuriyetin kuruluşundan 100 yıl sonra ikinci yüzyılın ilk seçiminde de yine Ankara'da çok anlamlı ve değerli bir tablo ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum” diyerek seçim sonrası Ankara'da oluşan ortamın kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade etti.

“ANKARA İTTİFAKI”

Ankara Kent Konseyi'ne de bu organizasyona ev sahipliği yapmalarından dolayı teşekkür eden Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner “Seçimlerle birlikte başlayan Türkiye ittifakı dediğimiz, Ankara'da da Ankara ittifakı adını verdiğimiz birliktelikle yeni bir dönemin de kapısını aralayacağımızı, kentlerimize çok iyi hizmetlerde bulunacağımızı ve Cumhuriyetimizi yeniden aydınlık günlerine kavuşturacağımızı umuyorum” diyerek belediye başkanlarının ABB ile ve kendi aralarında koordineli çalışmasının etkilerinin olumlu olacağını dile getirdi.

İftar yemeğinde Ankara oyun havası gösterisi sahnelendi. Katılımcılarda bu anlara alkışlarla eşlik ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara,  İstanbul, İzmir Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İl il bayram namazı saatleri

Ankara, İstanbul, İzmir Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İl il bayram namazı saatleri