ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi

Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi

Çankaya ilçesinde geçtiğimiz günlerde anlamlı bir sergi açılışı gerçekleştirilmişti. Belediyeye bağlı olarak hizmet veren Çankaya Evlerinde eğitim gören kursiyerlerin yaptığı eserler bir araya getirilmiş ve halkın ziyaretine sunulmuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediye Başkanı Güner ilçe halkının yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi

Ankara'da vatandaşların kendine sosyal uğraşı bulması ve yeni arkadaşlıklar kurması adına hizmete açılan Çankaya Evleri çalışmalarını sürdürüyor. Yıllardır vatandaşların ilgi gösterdiği bu evler bir çok anlamlı programın oluşmasına da zemin hazırlıyor.

Bu programlardan birisi geçtiğimiz günlerde hayata geçirilmiş ve bu noktalarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladıkları eserlerden bir yıl sonu sergisi açılmıştı. 6 Mayıs'tan beri Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinde devam eden sergi bugün sona erdi. Serginin kapanış törenine Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı.

“EŞİT VE ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE KAMUSAL EĞİTİM HİZMETİ”

Kapanış töreninde yer alan ve eserleri yakından inceleyen Başkan Güner böyle bir olayın meydana gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hüseyin Can Güner “Bugün Çankaya Evlerimizde, Halk Eğitim merkezlerimizle işbirliği içerisinde yürüttüğümüz kurslarımıza katılan ve bu kurslarda ürettikleri el emeği göz nuru diyebileceğimiz eserlerini Çankayalılara tanıtan kursiyerlerimizin sergisinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Çankaya Evlerinin vatandaşlar için önemli bir hizmet olduğunu ve Belediye olarak bu konuda çalışmaya devam edeceklerini aktaran Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner “Farklı yaş ve cinsiyetten, farklı sosyo-ekonomik kesimlerden yurttaşlarımıza eşit ve ücretsiz bir şekilde kamusal eğitim hizmeti ulaştırıyor, birçok kamu kurumu, sivil toplum kuruluşu ve üniversiteyle işbirliği yaparak yetişkinlere yönelik kurslarla hem kişisel gelişime katkı sunuyor hem de sosyalleşmelerine olanak sağlıyoruz” dedi.

SERGİLER DEVAM EDECEK

Çankaya Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede bu serginin bir son olmadığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre bir sonraki sergi 17 Mayıs Cuma günü Çayyolu Muharrem Dalkılıç Parkında gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
WhatsApp'ın Android ve İOS tasarımı yenilendi

WhatsApp'ın Android ve İOS tasarımı yenilendi