Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi

Çankaya ilçesinde muhtarlara yönelik bir tanışma toplantısı etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner muhtarların ilçe için öneminden bahsetti.

Çankaya Belediye Başkanı Güner muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi

Yerel seçimler sonrası ilçe ve il belediyelerinde yönetimler değiştiği gibi muhtarlarda da bir değişim süreci yaşanmıştı. Ülke genelinde seçilen on binlerce muhtar yeni dönemde bağlı bulundukları mahallelerde hizmet vermeye başladı.

MUHTARLARIN BELEDİYE İÇİN ÖNEMİ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde de seçimler sonrası muhtar olmaya hak kazanan 123 isim görevlerinin başına geçti. Yeni yönetimlerde dönem boyunca birlikte çalışacakları muhtarlar ile bir araya gelmeye başladı. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi tarafından muhtarlar için bir tanışma toplantısı programı düzenlendi.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner toplantıda ilçede görev yapan yeni muhtarlara seslendi. Başkan Güner “Aslında benim onlarca danışmanım yok 123 danışmanım var. Her mahallede bir danışman arkadaşımız var. Mahallelerimizdeki sorunları ve nasıl çözülebileceğini en iyi sizler biliyorsunuz. Sizler aracılığıyla etkin rol alacağımızı düşünüyorum” diyerek muhtarların kendileri için önemine vurgu yaptı.

MUHTARLARIN ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK

Başkan Hüseyin Can Güner yeni dönemde muhtarlar için önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Çankaya Belediye Başkanı Güner “Çankaya’ya yakışacak şekilde muhtarlarımızın, yurttaşlarımızla buluşmalarını hizmet götürmelerini kolaylaştıracak altyapıyı da sağlamış olacağız. Çünkü biz sizleri yol arkadaşı, çalışma arkadaşı olarak görüyoruz” dedi.

Muhtarlarda kendilerine verilen önemden dolayı yetkililere teşekkür etti. İlerleyen dönemde Çankayalı muhtarların yönetim ile tekrar bir araya gelmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER