ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Güner sosyal medya hesabından yapılan toplantıya dair paylaşımda bulundu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Yerel seçimlerin ardından kazanan adaylar teker teker mazbatalarını almaya başlamışlardı. Mazbataları alan isimlerde görevlerinin başına geçerek belediye faaliyetlerini yönlendirmeye dair adımlar atıyorlar.

BAŞKAN GÜNER GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI

Bu kapsamda Ankara'nın Çankaya ilçesinde de geçtiğimiz dönemlerde değişim süreci yaşanmış ve 10 yıllık dönemin ardından Alper Taşdelen dönemi sona ermişti. Çankaya için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilen 32 yaşındaki Hüseyin Can Güner seçimden galibiyetle ayrılan taraf olmuştu.

Başkan Güner'de seçimi kazanmasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlamış ve ilk olarak belediye işçilerinin haklarının iyileştirildiği toplu iş sözleşmesine imza atmıştı. Hızlı bir şekilde Çankaya Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Başkan Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

İLK MECLİS TOPLANTISI

Sosyal medya hesabından yapılan çalışmalara dair paylaşımda bulunan Başkan Hüseyin Can Güner “Çankaya Belediyesi olarak ilk meclis toplantımızı yaptık. Yeni dönemde tüm meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Hep birlikte Çankaya için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Çankaya Belediye Meclis üyelerinin de katılımı ile yapılan toplantıda yeni dönemin hayırlı geçmesi temennisinde bulunuldu. Yapılan toplantıda Çankaya ilçesi için neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulunuldu. 

Genç Başkan Hüseyin Can Güner'in ilerleyen dönemlerde farklı hizmetler geliştirmesi ve çalışmalarına başlaması bekleniyor. Çankaya Belediyesi ve Başkan Güner çalışmalara dair vatandaşları bilgilendirme paylaşımları yapmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliye enflasyon zammı geliyor! Cebinize girecek rakam en az 1505 TL artacak

Emekliye enflasyon zammı geliyor! Cebinize girecek rakam en az 1505 TL artacak