ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlar ile bayramlaştı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlar ile bayramlaştı

Ankara'nın merkez ilçesi Çankaya'da bayramlaşma programları sürüyor. Başkan Güner'de sokağa çıkarak Çankayalıların bayramını tebrik etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlar ile bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkedeki en genç belediye başkanlarından Hüseyin Can Güner Ramazan Bayramı programını sürdürüyor. Başkan Güner hem parti içi hem de Çankaya sakinlerinin Ramazan Bayramını kutladı.

BAŞKAN GÜNER KUĞULU PARKI ZİYARET ETTİ

Ankara'da yeni yerel yönetim döneminde adından en çok söz ettiren isimlerden olan Hüseyin Can Güner adaylık döneminde bir araya geldiği vatandaşlar ile mazbata aldıktan sonrada görüşüyor. Dün başlayan Ramazan Bayramının 2. gününü bu kapsamda değerlendiren Başkan Hüseyin Can Güner şehrin ünlü yerlerinden Kuğulu Park'a gitti.

Tatil dönemi olmasından dolayı Kuğulu Park'ta vakit geçiren ilçe sakinlerinin Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Güner yeni yönetim olarak Çankaya için çalışacaklarını ifade etti. Bayramlarının kutlanmasından dolayı teşekkür eden vatandaşlarda Başkan Güner'e görevinde kolaylıklar diledi.

VATANDAŞLAR BAŞKAN GÜNER İLE FOTOĞRAF ÇEKİNDİ

Renkli anların sahne olduğu ziyaretten Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, vatandaşlar ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Beraberindeki isimler ile birlikte ziyaretine ek olarak görevlilere de kolaylıklar dileyen Başkan Güner sonrasında Kuğulu Park'tan ayrıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Güner'in ilerleyen günlerde ilçenin farklı noktalarında da insanlar ile bir araya geleceği ön görülüyor. İnsanlar siyasetçilerin kendileri ile yakın irtibat halinde olmasından memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olimpiakos - Fenerbahçe maçı TV8'den yayınlanacak mı? Futbolseverlere şifresiz kanal müjdesi

Olimpiakos - Fenerbahçe maçı TV8'den yayınlanacak mı? Futbolseverlere şifresiz kanal müjdesi