ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden kabul edilen Şener Şen Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Rol aldığı Zengin Mutfağı adlı oyunu izleyenler arasında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'de yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi

Rol aldığı filmlerdeki karakterler ile adını unutulmazlar arasına yazdıran, ilerleyen yaşına rağmen sahnelerden kopmayan Şener Şen dün akşam Ankara ATO Congresium'da tiyatro severler karşısına çıktı. Bir zamanlar film olarak yapılan Zengin Mutfağı'nda canlandırdığı rolü tiyatro da da sahneleyen Şen'i çok sayıda vatandaş izledi.

BAŞKAN GÜNER ŞEN'İN OYUNUNU İZLEDİ

1970 yılında yaşanan işçi hareketlerinin bir zengin konağındaki çalışanların gözünden anlatıldığı Zengin Mutfağı tiyatro oyununu izleyenler arasında çok sayıda önemli isim yer aldı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'de yer aldı. Başkan Güner ilgi ile oyunu takip ettikten sonra Usta oyuncu Şener Şen ve rol arkadaşları ile bir araya geldi.

Başkan Güner oyunu çok beğendiğini ve Şener Şen'in kendileri için ifade ettiği anlamdan bahsederken usta oyuncu da teşekkürlerini dile getirdi. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “Usta oyuncu Şener Şen’in başrolde olduğu Zengin Mutfağı oyununu dün akşam Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol ve Ankara Milletvekilimiz Umut Akdoğan ile izledik. Başta Şener Şen olmak üzere bu keyifli akşam için oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

USTA OYUNCU ŞENER ŞEN TİYATROYA DEVAM EDİYOR

82 yaşındaki oyuncu bugün bir kez daha aynı yerde Zengin Mutfağı oyununu sahneleyecek. Şen'in kadrosunda yer aldığı oyun ülkenin farklı yerlerinde sahnelenmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün bu hafta oynayacağı maçların hakemleri açıklandı