ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediye Meclisi yeni dönem Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi mi?

Çankaya Belediye Meclisi yeni dönem Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi mi?

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner başkanlığında Çankaya Belediye Meclisi tam katılımla toplandı. Belediye Meclisinde yeni dönemde görev yapacak Başkanvekilleri ve Encümen Üyelerinin seçildiği ifade edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Çankaya Belediye Meclisi yeni dönem Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi mi?

Yerel seçimlerin sona ermesi ile beraber yeni dönem Belediye Meclis üyelerinin katılı ile Başkanvekilleri ve Encümen Üyelerinin seçimleri için mesai başladı. Çankaya Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner başkanlığında Çankaya Belediye Meclisi yeni döneme başladı. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 65,26 oy alarak mazbatasını alan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, yeni dönem meclis üyeleriyle ve siyasi parti temsilcileriyle ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.  

ÇANKAYA BELEDİYE MECLİSİ'NDE YENİ DÖNEM BAŞKANVEKİLİ VE ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Çankaya Belediye Meclisi, Başkan Hüseyin Can Güner Başkanlığında tam katılımla toplandı. Belediye Meclisinde yeni dönemde görev yapacak Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi.

Meclis üyeleriyle yeni dönemde uyumlu bir şekilde çalışacaklarını dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Güner, Çankaya için birlikte çalışmayı, yapıcı önerilerden ve eleştirilerden de memnuniyet duyarak, 5 yıllık dönemin yol haritasını çizmeyi planladıklarını dile getirdi. 

Başkan Güner, “Belediye Meclisimiz ’de çok yetkin çok nitelikli arkadaşlarımızın olduğunu ve Belediye Meclis Üyelerimizin tümünü eksiksiz olarak çalışma arkadaşımız olarak göreceğimizi ve birlikte bu kent için çalışacağımızı ifade etmiştim. Umuyorum ki, 5 yıl boyunca gayet verimli, uyumlu sağlıklı bir çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

ÇANKAYA BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANVEKİLİ VELİ ŞAHİN OLDU

İlk toplantıda Meclis Başkanvekilliği ve Encümen seçimlerini de gerçekleştiren 45 meclis üyesi, 1. Başkanvekilliği ‘ne Veli Şahin’i 2. Başkanvekilliği ‘ne ise Fevzi Gümüş’ü oy birliğiyle seçti. 

Başkanvekilliği seçimlerinin ardından Çankaya Belediyesi Meclisi Encümen Üyelerini de oy birliğiyle belirleyen üyeler, encümenliğe Gülüzar Üzgün, Sercan Kavak ve Fevzi Gümüş’ü getirdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneş tutulması ne zaman, Türkiye'den görülecek mi, etkileri neler olacak?

Güneş tutulması ne zaman, Türkiye'den görülecek mi, etkileri neler olacak?