Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı

Çankaya Belediyesi, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi birbirinden farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İlçedeki asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi, 4 bine yakın sokakta yıl sonuna kadar çalışma yapacağını ifade etti.

Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı

Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından yapılan çalışmalar vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Belediyeler yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ederken Çankaya Belediyesi de ilçede asfalt sezonunu açtığını duyurdu.

İlçe sokaklarının konforlu hale gelmesi için asfalt çalışmalarına başlanacağını duyuran Çankaya Belediyesi yıl sonuna dek sürecek asfalt sezonunu açtı. İlçede bulunan 123 mahallede kullandığı asfaltı kendi tesislerinde ürettiğini belirten Çankaya Belediyesi, Yakupabdal Mahallesi’nde bulunan tesiste günde 350 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olduğunu açıkladı.

ÇANKAYA BELEDİYESİDEN ASFALT SEZONUNA HIZLI GİRİŞ

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açtığını açıklayan Çankaya Belediyesi, tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçede asfaltsız sokak bırakılmayacağını ifade etti.

Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı

Yıl sonuna kadar süren asfalt çalışmalarında belirlediği hedefin üzerine çıran Çankaya Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ettiğinin altını çizdi.

Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sezonunu açtı - Resim : 2

İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi 4 bine yakın sokakta asfalt sorunu kalmayacak şekilde çalışmalara başladığını açıklarken çalışmaların da titizlikle sürdürüleceğini ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER