Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na özel pek çok program duyurusu yapılıyor. Ankara'daki konser takvimlerine hız verilirken Çankaya Belediyesi düzenleyeceği festival kapsamında Aleyna Tilki'yi vatandaşlarla buluşturacağını bildirdi.

Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, önemli gün ve haftalarda birbirinden önemli kutlama programlarına ev sahipliği yapıyor. Ankara'daki kutlamalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken belediyeler tarafından yapılan konser duyuruları da yakından takip ediliyor. Son olarak Çankaya Belediyesi tarafından açıklanan Gençlik Festivalinin programı merak edilirken ilçede Aleyna Tilki'nin konser vereceği öğrenildi.

Aleyna Tilki'nin konseri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken merak edilen programı da Çankaya Belediyesi açıkladı. Çankaya Belediyesi tarafından Aleyna Tilki konserinin ne zaman ve nerede yapılacağına ilişkin merak edilenleri derledik.

ÇANKAYA BELEDİYESİ ALEYNA TİLKİ KONSERİ NE ZAMAN?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Çankaya Belediyesi de ilçede 2 gün boyunca gençlik festivali düzenleyecek. Çankaya Belediyesi 19 Mayıs'ı gençlerle birlikte festivale çevireceklerini açıklarken 2 gün sürecek programda Aleyna Tilki'nin Başkentlilerle buluşacağını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Gençlik Festivalinde Aleyna Tilki rüzgarı esecek

18 Mayıs'ta Aleyna Tilki, saat 21.00'de Anıtpark'ta düzenlenecek konserde Başkentli gençlerle buluşacak. Konserin ücretsiz olacağı açıklanırken 18 Mayıs Cumartesi günü Ankaralılar söz konusu konserde doyasıya eğlenme fırsatı elde edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER