Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi

Dünya Çevre günü kapsamında ülkenin dört bir yanında farkındalık oluşturma çalışmaları yapıldı. Etkinliklerin odak noktası ile çocuklar oldu.

Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi

Geleceğin dünyasında söz sahibi olacak olmalarından dolayı Çevre gününde çocuklara daha fazla önem veren programlar yapıldı. Söz konusu etkinlik ve programlarda çocuklara ve yetişkinlere çevreyi koruma ve doğanın kirlenmesinin önlenmesi ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

ÇEVREYİ KORUMA VE GERİ DÖNÜŞÜM MESAJI VERİLDİ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde de benzer bir program gerçekleştirildi. Çankaya Belediyesi kendilerine bağlı Gündüz Bakımevi öğrencileri ve aileleri ile öğretmenleri için bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu parkında gerçekleşti. Yapılan etkinlikte yer alan sergi programın en dikkat çeken kısımlarından birisi oldu.

Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi

MİNİKLERİN YAPTIĞI ESERLERDEN SERGİ MEYDANA GELDİ

Gündüz Bakım Evlerinde kalan tam 468 minik bireyin atık malzemeler kullanarak hazırladığı sergi ile ziyaretçilere çevre hassasiyeti ve geri dönüşüm konusunda daha duyarlı olma mesajı verildi. Programa Çankaya Belediyesinden de katılım sağlandı.

Çankaya Belediyesi ilçedeki çocuklar için çevre günü etkinliği düzenledi - Resim : 2

Çankaya Belediye Başkanı Yardımcısı Aydın Özsoy minikler ve ailelerin etkinlik heyecanına ortak oldu. Programa gelen küçük çocuklar bando müziği ve alanda bulunan maskot ile etkinlik alanında keyifli anlar yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER