Çankaya Belediyesi, Kalıcı Kadın Emeği Stantları ile el emeği ürünleri buluşturuyor!

Çankaya Belediyesi, "Elimin Emeği Evimin Ekmeği" projesi kapsamında kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergileyebilmeleri ve ekonomik anlamda destek sağlayabilmeleri için Kalıcı Kadın Emeği Stantları, İsmet İnönü Parkı'nda ziyaretçilerini bekliyor.

Çankaya Belediyesi, Kalıcı Kadın Emeği Stantları ile el emeği ürünleri buluşturuyor!

Çankaya Belediyesi, kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergileyebilmeleri ve ekonomik anlamda destek sağlayabilmeleri için "Elimin Emeği Evimin Ekmeği" projesi kapsamında Kalıcı Kadın Emeği Stantları'nı hayata geçirdi. Stantlar, İsmet İnönü Parkı'nda yer alıyor ve ziyaretçilerini bekliyor.

ankara-3.jpg

El emeği ürünlerini buluşturuyoruz

Kalıcı Kadın Emeği Stantları, kadınlarımızın el emeği ürünlerini sergileyebilmeleri için özel olarak tasarlandı. Bu stantlarda, el işlemesi ürünlerden, ev yapımı lezzetlere kadar birçok farklı ürünü bulabilirsiniz. Proje, hem kadınlarımıza gelir kaynağı oluşturmayı hem de el emeği ürünleri toplumla buluşturmayı amaçlıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Çankaya Belediyesi, konuyla ilgili resmş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Elimin Emeği Evimin Ekmeği projesi kapsamında kurduğumuz Kalıcı Kadın Emeği Stantları İsmet İnönü Parkımızda sizleri bekliyor. Stantlarımızı her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ziyaret edebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

ankara-2.jpg

Haftanın üç günü hizmetinizdeyiz

Stantlarımızı ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımıza haftanın üç günü hizmet sunuyoruz. Stantlarımız, her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri İsmet İnönü Parkı'nda ziyaretçilerini bekliyor. Burada, özenle hazırlanmış el emeği ürünleri inceleyebilir, satın alabilir ve kadınlarımıza destek olabilirsiniz.

ankara-4.jpg

Stant başvuruları devam ediyor

Kalıcı Kadın Emeği Stantları'nda ürünlerini sergilemek isteyen kadınlarımız için stant başvuruları devam ediyor. Katılmak isteyenler, 444 06 01 numaralı telefon üzerinden başvuru yapabilirler. Proje, kadınlarımıza kendi ekonomik bağımsızlıklarını kazanma imkanı sunmanın yanı sıra topluma da özgün el emeği ürünleri sunma fırsatı sağlıyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER