ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediyesi parkları yoğun bakıma aldı!

Çankaya Belediyesi parkları yoğun bakıma aldı!

Ankara'nın en kalabalık ilçesi Çankaya'da yaz hazırlıkları devam ediyor. Vatandaşların ilçede gideceği yerler olarak park ve bahçelerin ilk sıralarda gelmesi çalışmaların bu yönde şekillenmesine neden oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediyesi parkları yoğun bakıma aldı!

Parklarda özel bir çalışma gerçekleştiren Çankaya Belediyesi park ve bahçelerin sorunsuz bir şekilde kullanımda kalmasını hedefliyor. Eksiklerin giderilmesine ek olarak rutin bakımlarının da yapıldığı parklar yaz aylarınca yüzbinlerce Çankayalıya ev sahipliği yapacak.

ÇANKAYA PARKLARI YAZA HAZIRLANIYOR

Konu ile ilgili olarak Çankaya Belediyesi ilçenin tamamında bir hazırlık süreci yürütüldüğü bilgisini paylaştı. Alınan bilgiye göre ilçenin tamamında Çankaya Belediyesi ekipleri parklara giderek çim biçme ve ilaçlama gibi bakım hizmetlerinde bulundu. Mayıs ayına girilmesine az bir zaman kala ise parklar dolmaya başladı.

Çankaya'nın Ankara'nın merkezinde yer alması ve diğer ilçelerden de vatandaşların sıklıkla vakit geçirmek için gelmeleri çalışmaların zorunluluğunu gözler önüne serdi. Bu bilinçle hareket eden Çankaya Belediyesi'nin yaz ve kış aylarında sokaklara gerekli bakımı yapacağı vurgusu yapıldı.

VATANDAŞLAR PARKLARA AKIYOR

Çankaya ilçesinde günün her anında parklarda insanlar vakit geçiyor. Park ve mesire alanlarına giden vatandaşlar aile ve arkadaşları ile vakit geçiriyor. Parkların ilaçlanmasının önemi konusunda Ankara genelinde çalışmalar sürüyor. Vektörlerle mücadele konusunda Çankaya Belediyesi parklarda olduğu kadar ilçenin sokaklarında da temizlik hizmeti veriyor.

Çankaya ilçesinde devam eden ilaçlamaların ve bakımın yinelenerek devam edecek. Bu konuda belediyede çalışmaların süreceğini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Hamamönü'nde gezilecek yerler! Hamamönü'nde ne yapılır, nasıl gidilir?

Ankara Hamamönü'nde gezilecek yerler! Hamamönü'nde ne yapılır, nasıl gidilir?