Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Başkent Ankara'da bir dizi etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliklere Çankaya Belediyesi de dahil olurken 'Sanata Engel Yok' mottosu ile Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan bireyler alkış toplayan performansları ile bir etkinliğe imza attı.

Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi

Engelliler Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında, Birleşmiş Milletler'e (BM) üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel hafta olarak biliniyor. Engelliler Haftası boyunca; engellilik sorunu, engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimi konusu üstünde duruluyor.

Engelsiz bir yaşan için engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak uygulamalara imza atan Çankaya Belediyesi de 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.

ÇANKAYA’DA SANATA ENGEL YOK

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan bireyler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla sergiledikleri performanslarıyla büyük alkış aldılar. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan bireyler, dolayısıyla sergiledikleri performanslarıyla büyük alkış aldılar.

Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi

Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi bireyleri eğitmenleri, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında muhteşem bir gösteriye imza attı. Yılmaz Güney Sahnesinde düzenlenen ‘Fark Yaratan Sanat Etkinlikleri’ izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde müzik ve dans eğitimi alan bireyler gerçekleştirdikleri performansla büyük mutluluk yaşadı.

Çankaya Belediyesi Sanata Engel Yok diyerek etkinlik düzenledi - Resim : 2

Ailelerinin de yalnız bırakmadığı bireyler etkinlik sonunda sahneye çıkarak gönüllerince dans etti. Engelsiz Yaşam Merkezinde çocuğu eğitim gören aileler ise belediyeye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER