Çankaya Belediyesi yağmur sonrasında sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde şehirde büyük bir hasar bırakan yağmurun ardından toparlanma süreci bir çok ilçede devam etti. Çankaya ilçesinde de yollarda ve sokaklarda yağmurun geride bıraktığı etkiler birer birer siliniyor.

Çankaya Belediyesi yağmur sonrasında sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi

Normalin çok üstünde bir yağışa maruz kalan Çankaya'da ilçe belediye ekipleri günlük hayatın aksamasına neden olan engelleri yapılan çalışmalar ile kaldırıyor. En kısa zamanda sorunları tamamen halletmek isteyen Çankaya Belediyesi yapılan son çalışmalara dair vatandaşları bilgilendirdi.

Çankaya Belediyesi yağmur sonrasında sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi

EKİPLER YAĞMURDAN ETKİLENEN YERLERDE

Belediye tarafından yapılan açıklamada yağıştan etkilenen bölgelerde ekiplerin çalışmalar gerçekleştirdikleri ifade edildi. Yapılan bilgilendirmede “Çayyolu’ndan Seyranbağları’na ilçenin birçok noktasında çalışan ekipler, bir yandan cadde ve sokakları temizledi bir yandan da yağış nedeniyle çöken yolları onardı. İlçede yağış nedeniyle oluşan yol çökmesi ve çukur alanlara dolgu yapılarak ulaşım daha konforlu hale getirildi. Temizlik ekipleri dal budak toplama çalışmalarını da sürdürdü” ifadelerine yer verildi.

Çankaya Belediyesi yağmur sonrasında sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi - Resim : 2

Çankaya Belediyesine bağlı ekipler bir yandan sorunları giderirken bir yandan da ilçede tespit edilen noktalarda bakım ve onarım çalışması yapıyor. Yüksek eğimli Mürsel Uluç Mahallesindeki bir noktada taşları düzenleme çalışmaları yapan ekip şehir genelinde faaliyetlerini devam ettiriyor.

ŞEHİR GENELİNDE VATANDAŞLAR ÖNDEN UYARILIYOR

Çankaya Belediyesi yaşanılan yağışların ilk anından itibaren müdahalelerde bulunmaya başladı. Şehrin büyük bir kısmında etkili olan yağmurdan nasibini alan ilçede bir daha benzeri durumların yaşanmaması için pek çok önlem alınıyor. Yaşanılan yağmur olayın kötü yanlarının çabuk giderilmesi adına ise vatandaşlara bireysel olarak da yapmaları gerekenlere dair telkinlerde bulunuluyor.

SONRAKİ HABER