Çankaya Belediyesinin 15 kreşinden mezun olan çocuklar kep attı

Çankaya Belediyesi kreşlerinden mezun olan minik çocuklar, mezuniyet töreninde kep attı.

Çankaya Belediyesinin 15 kreşinden mezun olan çocuklar kep attı

Ankara Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri Mezuniyet Töreni kapsamında ilköğretim hayatına geçmeye hazırlanan çocuklar, kep atarak eğlenceli anlar yaşadı.

Çankaya Belediyesi kreşlerinden eğitim alarak ilköğretim hayatına adım atmaya hazırlanan çocuklar için mezuniyet töreni yapıldı. Çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli, Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri Mezuniyet Törenine katılım sağladı. Törende çeşitli çeşitli aktiviteler yapıldı, öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı. Çankaya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ankara Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri Mezuniyet Töreni, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda düzenlendi. Mezuniyet için heyecanlanan çok sayıda çocuk, mezuniyet töreninde doyasıya eğlendi.

Çankaya Belediyesinin 15 kreşinden mezun olan çocuklar kep attı

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NİN MEZUNİYET TÖRENİNDE EĞLENCELİ ANLAR

Havanın da güneşli ve güzel olması çocuklara yaradı. Havanın keyfini çıkaran minikler, mezuniyet mutluluklarını aileleri ile birlikte kutladı. İlköğretim hayatına merhaba diyen çocuklar, maskotlarla dans edip jonglör ve kukla gösterisiyle eğlenceli anlar yaşadı. Çankaya Belediyesi'nin 15 kreşinden mezun olan 6 yaş grubu çocuklar daha sonra da kep attı.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, Ankara Çankaya Belediyesi Gündüz Bakımevleri Mezuniyet Töreni'nde bol bol fotoğraflar çekindi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER