ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi

Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi

Ankara'da 23 Nisan kapsamında yoğun bir şekilde programlar düzenleniyor. Çeşitli kurum ve kuruluştan vatandaşlar bu heyecanı beraber yaşamak adına bir araya geliyor. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi'nde önemli bir program gerçekleştirildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi

Çankaya ilçesinde Belediye tarafından vatandaşların sporla iç içe olması için adımlar atılıyor. Özellikle gençlerin en önemli çağlarında verimli bir şekilde gelişmesi için yüzme kursları gibi programlar hayata geçiriliyor.

Bu kapsamda Çankaya Belediyesi tarafından verilen yüzme kurslarında eğitim alan gençler kendilerine olumlu bir yetenek kazandırıyor. İlçe çocuklarının alanında uzman kişilerden aldıkları yüzme kursları aileler tarafından da destekleniyor. Kendilerine yüzme eğitimi verilen gençler milli duygularını da geliştirmeyi ihmal etmiyor.

23 NİSAN İÇİN YÜZDÜLER

Çankaya Belediyesi tarafından açılan yüzme kurslarında eğitim gören genç kursiyerler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına kayıtsız kalmadı. Genç yüzücüler bayram için yüzdüler ve yüzmelerinin sonunda Türk bayrağı açarak kendilerinin ve Türk milletinin bayramlarını kutladılar. 

10'ar kişilik ekipler halinde eğitim gören Çankayalı çocuklar haftanın 6 günü suya girme fırsatı buluyor. Eğitmenlerin yakından ilgilendiği çocuklar hem sosyalleşme hem de vücutlarına daha iyi bakma fırsatına sahip oluyor.

ÇANKAYA 23 NİSAN'I BEKLİYOR

Yüzme eğitim gören gençlerin gösterdiği duyarlılık Çankaya ilçesinin tamamına yayıldı. Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 23 Nisan için ilçede bir çok etkinliğin organize edileceği duyuruldu. Vatandaşların belediye tarafından gerçekleştirecek programlara ek olarak ilçede bulunan en önemli yerlerden Anıtkabir'e gün içinde yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu çocuklara devretti

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu çocuklara devretti