Çankaya Evleri ne zaman açılacak? Nasıl kayıt yaptırılıyor?

Çankaya Belediyesi vatandaşların eğlenerek kendilerini geliştirebilmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Ankara'nın en kalabalık ikinci ilçesi olan Çankaya birçok ilden de daha fazla nüfusa sahip.

Çankaya Evleri ne zaman açılacak? Nasıl kayıt yaptırılıyor?

Çankaya Belediyesi vatandaşlar için kültürel, sportif ve sosyal birçok projeye imza atmaya devam ediyor. Belediye geçtiğimiz günlerde Türkan Saylan Nikah Salonu’nu ile Güneş Kreşi ve Çocuk Oyun Parkı’nı hizmete açmıştı.

images.jpg

Yine aynı tarihlerde, Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nı yoğun bir kalabalıkla ve eşsiz bir konserle açmıştı. Açılışta konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen 50. Yıl Çankaya Evi ile Kırkkonaklar Çankaya Evi’nin de açılacağı müjdesini vermişti. Çankaya Belediyesi tarafından “Çankaya Evleri 21. yüzyılın halkevleridir. Bu evlerimizde sanattan ve zanaattan, iş sahibi olmaya kadar birçok fırsat yakalarsınız.

Kalitesiyle iyi bilinen kurslarımıza Çankayalılar yoğun ilgi gösteriyor. açıklaması yapılmıştı. Bu açıklamadan sonra Çankaya Evleri'nin kayıtları başladı. 18 Eylül Pazartesi günü kayıtları başlayan Çankaya Evlerinin açılış tarihleri de verildi.

screenshot-3.jpg

ÇANKAYA EVLERİ AÇILIYOR

Çankayalıların keyifli vakit geçirerek eğitim alabilmeleri için her geçen gün yeni projelere imza atan Çankaya Belediyesi, Çankaya Evlerinin açılışı yapmaya hazırlanıyor. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen sosyal medya hesabı üzerinden açılacak olan üç ev şu şekilde sıraladı,

Dilekler/ 50. Yıl Çankaya Evi 26 Eylül Salı günü
Kırkkonaklar Çankaya Evi 30 Eylül Cumartesi
Dikmen Karapınar Çankaya Evi 11 Kasım Çarşamba günü açılacak.

10-37-13-kayitlar-01112021d.jpg

NASIL KAYIT YAPTIRILIYOR?

Gerekli belgeler,

Kursa kaydolmak için 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile bizzat eğitimi almak istediğiniz Çankaya Evine gidip başvuru formunu doldurarak başvuru yapmak gerekmektedir.

Her kursiyerin 2 kursa katılım sağlama hakkı var. Kurs kayıtları kontenjan ile sınırlıdır ve ücretsizdir. Her kurs başvurusu için ayrı ayrı evrak teslim edilecektir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER