ANASAYFA Çankaya Çankaya Evleri yıl sonu sergileri vatandaşların ziyaretine açıldı

Çankaya Evleri yıl sonu sergileri vatandaşların ziyaretine açıldı

Çankaya Belediyesi her yaştan insanın sosyal anlamda kendini geliştirmesi adına kurslar düzenleniyor. Kurslarda hem sosyalleşip hem de yeni hobiler kazanan vatandaşlar ortaya güzel ürünler koyuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Çankaya Evleri yıl sonu sergileri vatandaşların ziyaretine açıldı

Yıl boyunca kursiyerler tarafından üretilen eserlerin değerlendirilmesi için Çankaya Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı. Kursiyerleri cesaretlendiren ve yeni kursiyer adaylarını teşvik eden adımda kurslarda üretilen eserlerin sergilendiği öğrenildi.

ÇANKAYA'DA ANLAMLI SERGİ

Çankaya Belediyesi tarafından hizmete sunulan Çankaya Evlerinde vatandaşlar birbirleri ile sosyal anlamda vakit geçirip dayanışma içinde bulunurken kültür ve sanatla da iç içe oluyor. İçerisinde meslek edindirme kursları ve üretim atölyeleri de bulunduran Çankaya Evleri ortaya güzel sonuçlar koyuyor.

Bu kapsamda Çankaya Belediyesi yayınladığı mesaj ile Çankaya Evlerinde üretilen eserden bir sergi açıldığını duyurdu. Söz konusu mesajında “Çankaya Evleri Yıl Sonu Sergileri bugün başladı. Yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerimizin ürettiği birbirinden değerli ürünleri sizlerle buluşturuyoruz” ifadelerine yer verildi. Söz konusu sergi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde açıldı.

BELEDİYE DUYURULAR YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Çankayalı vatandaşların ilgi gösterdiği ve eserleri yakından incelediği serginin yılın ilerleyen dönemlerinde de tekrar edilmesi bekleniyor. Çankaya Belediyesi de kültür sanat ve eğitim başlıklarında açılan kurslar ya da yapılan aktivitelere dair bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı

Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı