Çankaya'da freni patlayan kamyon direğe çarparak durabildi!

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ederken Çankaya'da bir kamyonet freninin patlaması sonucu kaza yaptı.

Çankaya'da freni patlayan kamyon direğe çarparak durabildi!

Trafik kazaları gündeme gelmeye devam ediyor. Her gün binlerce kaza haberi basına yansırken bu kazalarda can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasar ve yaralanmalar da meydana gelebiliyor.

Trafik kazaları basına yansımaya devam ederken Başkent Ankara'dan da bir son dakika kaza haberi geldi. Başkentte freni patlayan kamyonetin direğe çarparak durabildiği öğrenildi.

FRENİ PATLAYAN KAMYONET DİREĞE ÇARPARAK DURABİLDİ

Ankara'da freni patlayan kamyonetin yol kenarında bulunan direğe ve trafik levhalarına çarparak durabildiği bilgisine ulaşıldı. Atatürk Bulvarı Kızılay yönü istikametinde ilerleyen nakliye aracının freni boşaldı.

aw082150-05-1.jpg

Freni boşalan kamyonet, yol kenarında bulunan direk ve trafik levhalarına çarparak güçlükle durdu. O esnada park halinde bulunan bir başka aracın üzerine ise aydınlatma direği devrildi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

aw082150-03.jpg

İKİ ARAÇTA DA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Olayın görüntüleri ise çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

aw082150-01.jpg

Sürücünün kaza almadığı olayda üzerine aydınlatma direği devrilen aracın sürücüne ise ulaşılmaya çalışıldığı bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER