Çankaya'da gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kameralara yansıdı!

Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Bu asayiş olayları basına yansımaya devam ederken Ankara'nın Çankaya ilçesinden yürekleri ağızlara getiren bir haber daha paylaşıldı.

Çankaya'da gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kameralara yansıdı!

Başkent Ankara'da son dönemde şiddet olayları bir hayli arttı. Yaşanan şiddet olaylarının ardı arkası kesilmezken olumsuz haberler gelmeye devam ediyor.

Başkent Ankara’da bir kişi, gözüne kestirdiği taksi şoförünü öldüresiye dövdükten sonra gasp etti. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ÇANKAYA'DA TAKSİ ŞOFÖRÜNE GASP

Olay Çankaya ilçesi Dikmen Semti Bağ Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 74 yaşındaki taksi şoförü A. B., müşterisini bıraktıktan kısa bir süre sonra kimliği belirsiz bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Tekme ve tokatlarla linç edilen A. B., aldığı darbelere daha fazla dayanamayarak yere yığıldı. Yaşlı adamı gasp ettiği de öğrenilen saldırgan ise kaçtı.

Çankaya'da gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kameralara yansıdı!

FİRARI SALDIRGANI YAKALAM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye nakledilen taksi şoförünün hayati tehlikesinin olmadığı fakat vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi tahribatlar oluştuğu öğrenildi.

Çankaya'da gasp edilen taksiciye öldüresiye dayak kameralara yansıdı! - Resim : 2

Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, firari saldırganı yakalanmaya yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi. Ekiplerin ise bu konudaki çalışmaları devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER