Çankaya’daki Üreten Eller Pazarı bugün sona eriyor

Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Üreten Eller Pazarı” stantları bugün son kez Uğur Mumcu Parkı’ndaki vatandaşların karşısına çıkacak.

Çankaya’daki Üreten Eller Pazarı bugün sona eriyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra emek ve üretimi de destekleyen Çankaya Belediyesi, bu konudaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Hüseyin Can Güner’in öncülüğünde Çankaya Belediyesi, yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünlerini sergileyerek gelir elde etmelerini sağlayan ve Uğur Mumcu Parkı’nda açılan Üreten Eller Pazarı bugün son kez stant açıyor.

Çankaya Evleri projesinde yıl boyu eğitim alan kursiyerler sayısız ürün ortaya çıkarıyor. Pazarda el emeği ürünlerini satışa sunma imkanı elde eden kursiyerler, ürettiklerini gelire dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor. Çankaya'da kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin hem sergilenmesi hem de ekonomilerine katkı sağlaması için stantlar kuruluyor. Çankaya Belediyesine ait Çankaya Evlerinde yıl boyu eğitim alan kursiyerlerin el emeği ürünler Uğur Mumcu Parkı’nda kurulacak Üreten Eller Pazarı’nda satışa sunuluyor.

SAAT 20.00'YE KADAR ZİYARET EDİLEBİLİR

Çankaya’daki Üreten Eller Pazarı bugün sona eriyor

Belediyenin Uğur Mumcu Parkı’nda açtığı Üreten Eller Pazarı bugün sona ererken, Çankaya Belediyesi de sosyal medya hesapları üzerinden "Üreten Eller Pazarı”nda birbirinden değerli el emeği ürünlerinin keşfedilebildiğini ve alışveriş yaparken kursiyerlere destek olunabileceğine yönelik hatırlatmada bulundu.

Animasyon gösterileri, halk oyunları ve canlı DJ performansının da olduğu Üreten Eller Pazarı’nı bugün saat 20.00’ye kadar Uğur Mumcu Parkı’nda ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER