ANASAYFA Çankaya Kadın ekonomisine destek olmak isteyen buraya! Çankaya Belediyesi Kalıcı Kadın Emeği Stantları kuruldu

Kadın ekonomisine destek olmak isteyen buraya! Çankaya Belediyesi Kalıcı Kadın Emeği Stantları kuruldu

Çankaya ilçe belediyesi çeşitli projelere imza atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi, hizmetlerine devam ederken Kalıcı Kadın Emeği Stantları'nın kurulduğunu bildirerek ekonomiye ve kadınlara destek olacağını açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kadın ekonomisine destek olmak isteyen buraya! Çankaya Belediyesi Kalıcı Kadın Emeği Stantları kuruldu

Kadın ekonomisine destek olmak isteyen buraya! Çankaya Belediyesi Kalıcı Kadın Emeği Stantları kuruldu - Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde hizmetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi birbirinden yeni projelere imza atarak ekonomiye ve ilçeye olan yatırımlarına devam ediyor. Kadınları her zaman destekleyen Çankaya Belediyesi bu kez kadın ekonomisine katkı sunmak üzere harekete geçti.

Yeni bir program takvimine başladığını açıklayan Çankaya Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

cankaya-belediyesi.jpg

ÇANKAYA BELEDİYESİ ''ELİMİN EMEĞİ EVİMİN EKMEĞİ'' PROJESİNE BAŞLADI

Kadınlara gelir desteği amacıyla ''Elimin Emeği Evimin Ekmeği'' projesine başladıklarını açıklayan Çankaya Belediyesi, bir stant kurduklarını ifade etti. Çankaya belediyesi bu stantların adreslerini ve ziyaret edilebileceği tarihleri de paylaştı. Çankaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ''Kadınlara gelir desteği amacıyla #EliminEmeğiEviminEkmeği projesi kapsamında kurduğumuz Kalıcı Kadın Emeği Stantları İsmet İnönü Parkımızda sizleri bekliyor.'' ifadeleri yer aldı. ''Alışverişlerinizde kadın el emeği ürünlerini tercih ederek kadınların ekonomik özgürlüklerini destekleyebilirsiniz.'' diyen Çankaya Belediyesi, Kalıcı Kadın Emeği Stantları'nın İsmet İnönü Parkı'nda ziyarete açık olduğunu belirterek stantlarında cuma, cumartesi ve pazar günleri ziyaret edilebileceğini aktardı.

İSMET İNÖNÜ PARKI NEREDE?

Mürsel Uluç, 976. Sokak 6 B, 06450 Çankaya/Ankara

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalecik Belediyesi'nden kilit taşı döşeme çalışmaları! Belediye ekipleri mesaiye başladı!

Kalecik Belediyesi'nden kilit taşı döşeme çalışmaları! Belediye ekipleri mesaiye başladı!