ANASAYFA Çubuk Ankara Çubuk'ta elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Ankara Çubuk'ta elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Ülkemizde her an trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ediyor. Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazaları can ve mal kaybına neden olurken son olarak Ankara'nın Çubuk ilçesinde facianın eşiğinden dönüldüğü bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Çubuk'ta elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Ankara Çubuk'ta elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı - Trafik kazalarının önüne geçilmesi için trafik kurallarına uymanın büyük bir önemi bulunuyor. Başkent Ankara'da da çeşitli trafik kazaları meydana gelirken bu kazalarda can ve mal kayıpları yaşanırken yaralanma olayları da meydana gelebiliyor.

Başkent Ankara'da meydana gelen çeşitli kazalar basına yansımaya devam ederken gelen son dakika haberine göre Çubuk ilçesinde bir sürücü elektrik direğine çarptı.

ÇUBUK'TA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Çubuk ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Y.Y. yönetimindeki otomobil, Yavuz Selim Mahallesi Nur Sokak'ta yol kenarındaki demir elektrik direğine çarptı.

ekran-goruntusu-2023-07-22-140144.png

Kazaya şahit olan vatandaşlar büyük panik yaşarken adeta bir facianın eşiğinden dönüldü. Kazaya şahit olan çevre sakinleri durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ankaralılar burada! TIKLA SENDE HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

SÜRÜCÜ YARALANDI

Yaralanan ve sağlık ekibince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırılan Y. Y, buradaki müdahalenin ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi. Öte yandan yapılan muayenede, sürücünün 246 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazayla ilgili ekiplerin çalışması ise devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi

Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi