ANASAYFA Çubuk Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan bir dönem daha görev yapma talebi!

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan bir dönem daha görev yapma talebi!

Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak adaylık açıklamaları gelmeye başladı. Yeniden adaylık sinyali veren başkanların yanı sıra göreve devam etmek isteyen Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan da yeni açıklama geldi
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'tan bir dönem daha görev yapma talebi!

Ülkemizde Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler gündemi meşgul etmeye başladı. Yerel seçimlerde yarışacak olan belediye başkanlarının kimler olacağı merak konusu olmaya devam ederken adaylık sinyalleri de gelmeye devam ediyor.

Ankara'daki ilçe belediyelerinde yarışacak isimler merak konusu olurken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yeniden göreve gelmek istediğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI DEMİRBAŞ'TAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçedeki muhtarlar bir araya geldi. Buzlu Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin sosyal tesisinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede yapılan ve yürütülen çalışmaları anlatarak, yeni projeler hakkında da istişarelerde bulundu. Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin takdiriyle yeniden göreve talip olduğunu söyledi.

dced921c-484d-427e-8310-2f45046f60c1-1.jpeg

Görevde bulunduğu sürece 84 mahalleye hiçbir ayrım yapmadan en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını belirten Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, ''Beş yıl boyunca sizlerin de gördüğü gibi somut eserleriyle, sosyal ve kültürel hizmetlerle ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Gençlerimize, kadınımıza, erkeğimize, çocuğumuza, engellimize her kesime, hiçbir ayrım yapmaksızın ihtiyaçlar neyse yerine getirmek için gece gündüz demeden arkadaşlarımızla çalıştık.

aded196a-eb26-48b9-ad14-aa5fcdb53f29-1.jpeg

Yüzme havuzundan tutun, spor tesislerine, kafeteryasına, millet bahçemizden bisiklet yoluna, dış cepheden spor salonumuza, kütüphanelerimizden parklarımıza, nikah salonumuzdan onlarca eser ve yüzlerce hizmet yaptık. On sekiz mahallemize fırın yaptık. Üç yıldır Çubuk Belediyesi tarihinde ilk defa kendi imkanlarımızla bugün ki bedeli 150 milyonu bulan bir asfalt seferberliği yaptık. Toplam 80 bin tonluk asfalt attık. Yıllardır girilmeyen yerlere asfalt attık. Vatandaşlarımız memnum olması bu bizi mutlu ediyor.’’ dedi.

f8dda70a-8705-4473-bf2b-93c35b33fa46.jpeg

''VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEYE TALİBİM''

İlçenin üniversite ve sanayi kenti olma yolunda hızla ilerlediğini vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, ''Allah nasip ederse Sayın Cumhurbaşkanımızın da takdirleriyle inşallah bir dönem daha Çubuk’ta ilçemize, vatandaşlarımıza hizmet etmeye talibim. İnşallah hakkımızda hayırlı olur, Allah hayırlısını nasip eder’’ diye konuştu.

83f5a796-c08c-4d81-8c3b-1efd20dc0549-1.jpeg

Konuşmaların ardın mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Demirbaş, muhtarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Adaylık konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi gençleri kamp yolculuğuna uğurladı!

Pursaklar Belediyesi gençleri kamp yolculuğuna uğurladı!