Ermenistan Cumhurbaşkanı Paşinyan'ı taşıyan uçak arıza yaptı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazası ile hayatını kaybetmesi ve toprağa verilmesinin hemen ardından bir devlet başkanı daha ölüm tehlikesi atlattı. Söz konusu tehlikeyi atlatan Paşinyan'ın İran ve Rusya ile yakın ilişki kuran bir isim olması dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz günlerde uçak kazası sonrasında hayatını kaybeden devlet liderleri arasına bir yenisi daha eklenmişti. 3 yıldır İran Cumhurbaşkanlığı yapan fakat uzun yıllardır ülke siyasetinde bulunan İbrahim Reisi beraberindeki isimler ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

BİR LİDER DAHA UÇAK ARIZASI YAŞADI

Dünyanın bir çok ülkesinden devlet temsilcilerinin katılımı ile Cumhurbaşkanı Reisi'nin defnedilmesinin hemen ardından akıllarda soru işareti bulunduran bir gelişme daha yaşandı. Ermenistan'ın Cumhurbaşkanı olarak görev yapan ve son dönemde ülkesinin yıllardır benimsediği vizyondan çok daha ılıman bir yaklaşıma sahip Nikol Paşinyan'ı taşıyan uçak acil iniş yaptı.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Paşinyan'ı taşıyan uçak arıza yaptı!

Rusya'nın ve İran'ın müttefiki olan Ermenistan'ın lideri Paşinyan'ın içinde yer aldığı uçağın yaşadıkları bölgede yaşanan şüpheli gelişmeleri bir kez daha dünya gündemine taşıdı. Söz konusu arıza olayı sonrası haberler.com'da yer alan habere göre sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ermeni Lider durumunun iyi olduğunu ifade etti.

“HERŞEY YOLUNDA”

Paşinyan "Her şey yolunda. Olumsuz hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a plansız iniş yaptı. Artık arabayla gezmeye devam ediyoruz. Herkese iyi günler diliyorum" dedi.

Son günlerde bir birileri ile yakın ilişki içinde olan bu iki liderin başına gelenler şüphe dolu yorumlar yapılmasına neden oldu. Konu ile ilgili şu an farklı bir bilgi bulunmuyor.

SONRAKİ HABER