ANASAYFA Dünya Green card 2024 sonuçları açıklandı! Green Card DV Lottery sonuç ekranı

Green card 2024 sonuçları açıklandı! Green Card DV Lottery sonuç ekranı

Dünyada yüzbinlerce insanın beklediği sonuçlar ile ilgili beklenen haber geldi. Amerika'da kalıcı oturum izni anlamına gelen Green Card'ı kimlerin kazandığı ilan edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Green card 2024 sonuçları açıklandı! Green Card DV Lottery sonuç ekranı

Dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de yüzbinlerce insanın hayalleri arasında ABD'de yaşamak yer alıyor. Bu hayalini gerçekleştirmek isteyenlerin denediği yollar arasında Green Card bulunuyor.

ABD'YE GİTMEK İSTEYENLER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Amerika Birleşik Devletlerinde bu zamana kadar yaklaşık 14 milyon insanın almaya hak kazandığı Green Card için dünya genelinde belirli dönemlerde başvuru toplanıyor. Başvuru şartını karşılayan ve ABD'de kalıcı oturum izni almaya hak kazananlar internet üzerinden ilan ediliyor. 

Bu sene 55 bin kişinin daha Green Card almaya hak kazanacağı ifade edilmişti. Ülkemizden de ABD'ye gitmek ve orada kalmak isteyen çok sayıda vatandaş bu uygulamadan yararlanmak için başvuru yapmıştı. Yapılan başvuruların ardından ABD bugün Türkiye saati ile 19:00'da sonuçları açıkladı.

Açıklanan sonuçların ardından başvuru yapan kişiler Green Card almaya hak kazanıp kazanmadığını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili sonuçların nereden öğrenileceği bilgileri belli oldu.

GREEN CARD SONUÇ  SORGULAMA EKRANI

2024 yılı Green Card sonuçlarını öğrenmek isteyenler https://dvlottery.state.gov adresinden gerekli bilgiyi alabilirler. Kısa sürede gündem olması beklenen olayda kazanan isimlerin en yakın zamanda ABD'ye gitmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'daki işletmelere vergi denetimi yapıldı

Ankara'daki işletmelere vergi denetimi yapıldı