İngiltere'den geldi Antalya'da bir otele yerleşti! Her şey dahil 5 yıldızlı otele taşındı

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan bir genç, Antalya'da 'her şey dahil' 5 yıldızlı bir otele yerleşti. İngiltere'de yaşamanın Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde yaşamaktan daha pahalı olduğunu söyleyen genç, ''Burada herkes çok mutlu.'' dedi.

İngiltere'den geldi Antalya'da bir otele yerleşti! Her şey dahil 5 yıldızlı otele taşındı

24 yaşındaki İngiliz Josh Kerr, Antalya'da ‘her şey dahil’ 5 yıldızlı bir otele taşındı. Kerr'e göre otelde yaşamak, İngiltere'de evde yaşamaktan daha hesaplı.

Kerr'in açıklamasına göre, Manchester'daki dairesine kira ve faturalar için aylık toplam 950 sterlin ödüyordu. Antalya'daki otelin 1 aylık ücreti ise 944 sterline (36 bin TL) denk geliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre 944 sterlinlik fiyatın içerisine uçuşlar, oteldeki içecekler, yemek ve havuz erişimi de dahil.

‘’İNGİLTERE'DE BİZ NE YAPIYORUZ?''

İngiltere'den geldi Antalya'da bir otele yerleşti! Her şey dahil 5 yıldızlı otele taşındı

Konuyla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Josh Kerr, İngiltere'de kiraya, faturalara ve belediye vergisine 950 sterlin ödediğini ancak Türkiye'de bu fiyata kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri, içecekler, atıştırmalıkların da dahil olduğunu belirterek, ‘’İngiltere'de biz ne yapıyoruz?'' ifadelerini kullandı.

Kerr'in paylaştığı video internette 24 saat içerisinde 1 milyon görüntülenme aldı. İngiliz genç, Manchester'ın yağmurlu olduğunu ve Türkiye'de 20 derece sıcağa geldiğini söyledi açıklamalarında, ‘’Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım tatilde oldukları için...'' dedi.

İngiliz gencin paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, 5 yıldızlı bir otelin İngiltere'de yaşamdan daha ucuz olması da dikkat çekti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER