Katar'dan İrlanda'ya giden uçak Türkiye'de türbülansa girdi! 12 kişi yaralandı

Son günlerde dünyada ve ülkemizde peş peşe korkutan uçak yolculuğu haberleri geliyor. Türbülans kaynaklı olan tehlikeli yolculuk anları ölüm ve yaralanmalar ile sonuçlanıyor.

Katar'dan İrlanda'ya giden uçak Türkiye'de türbülansa girdi! 12 kişi yaralandı

Uçak yolculuklarında en çok yaşanmasından korkulan olaylardan olan Türbülans son günlerde adından çok sık söz ettiriyor. İngiltere'den Singapur'a giden ve İstanbul'da İzmir'e giden uçak yolculuklarında yaşanan türbülanslarda gündem olmuştu.

YARALILAR OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Yurt dışında yaşanan türbülans olayında bir kişi ölmüş, ülkemizdeki uçuşta da bir kabin memuru türbülanstan kaynaklı sert bir şekilde düşerek belini kırmıştı. Bu olaylar uçak gündeminde daha çok tazeyken bir gelişme daha geldi. Yurt dışı kaynaklı bir uçuşun Türkiye üzerinde türbülansa girdiği öğrenildi.

ekonomim.com'da yer alan habere göre Katar'dan kalkan ve İrlanda'nın başkenti Dublin'e giden bir uçak Türkiye sınırları içerisinde türbülansa girdi. Yolcuların büyük panik yaşadığı olayda yaralananlar olduğu ifade edilirken uçak belirlenen şekilde yolculuğunu tamamladı.

Söz konusu türbülans nedeniyle uçakta 12 kişinin yaralandığı ve bu kişilerinin yarısının yolcu yarısının uçak mürettebatından olduğu ifade edildi. Yaşanan olay ile ilgili yapılan açıklamada her hangi bir can kaybı bilgisine rastlanmadı.

SIKLAŞMAYA BAŞLADI

Uçak yolculuklarında yaşanan olumsuzluklar dikkat çekmeye başladı. Yerli ve yabancı kaynaklı uçuşlarda bu hadisenin sık sık tekrarlanması bir çok insanda tedirginlik oluşturdu.

SONRAKİ HABER