ANASAYFA Ekonomi 8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar?

8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar?

Spot doğal gaz piyasasında fiyatlar merak edildi. 8 Temmuz tarihi ile spot piyasadaki doğal gaz fiyatları merak edilirken araştırmalar da başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar?

8 Temmuz spot piyasada doğal gaz fiyatları ne kadar? - Ülkemizde doğal gaz fiyatları yakından takip ediliyor. Spot piyasadaki doğal gaz fiyatları merak edilirken ''8 Temmuz spot piyasadaki doğal gaz fiyatları ne kadar?'' sorularına yanıt aranıyor.

SPOT PİYASADA DOĞAL GAZ FİYATLARI

Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, 7 Temmuz tarihinde spot doğal gaz piyasasında toplam işlem hacmi 23 milyon 364 bin 554 lira olarak gerçekleşti. Bu rakam, bir önceki gün olan 6 Temmuz tarihinde 57 milyon 908 bin 198 lira olarak açıklandı.

Spot doğal gaz piyasasında 7 Temmuz tarihinde bin metreküp doğal gazın referans fiyatı 9 bin 336 lira 94 kuruş, gaz ticaret miktarı ise 2 milyon 505 bin metreküp olarak kayıtlara geçti. Piyasa katılımcıları için dengeleme gazı alış fiyatı 9 bin 793 lira 29 kuruş, satış fiyatı ise 8 bin 860 lira 59 kuruş olarak belirlendi.

8-temmuz-spot-piyasada-dogal-gaz-fiyatlari-ne-kadar.jpg

Türkiye'ye 7 Temmuz tarihinde 92 milyon 433 bin 794 metreküp doğal gaz girişi sağlanırken piyasaya arz edilen gaz miktarı ise 92 milyon 843 bin 911 metreküp olarak kayıtlara geçti.

Piyasa hakkında daha fazla bilgi almak için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaş artışı EYT'lileri kapsayacak mı? Hangi alanlarda artış yaşanacak?

Emekli maaş artışı EYT'lileri kapsayacak mı? Hangi alanlarda artış yaşanacak?