ANASAYFA Ekonomi Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu

Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu

Araç fiyatlarına art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Citroen firması resmi internet sitesi üzerinden kampanyalı bir satış teklifi yayımlarken müşterilerine 1,99 faizli kredi seçeneği sunacağını bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu

Citroen'den sıfır kilometre araç kampanyası! Temmuz ayına özel 1,99 faizli kredi seçeneği sunuldu - Piyasalardaki yükselişler hız kesmeden devam ediyor. Döviz kurundaki artışlar nedeniyle de araç fiyatları yükselmeye devam ederken vatandaşlar da yeni bir zamdan önce araç sahibi olmak üzere harekete geçti.

Citroen firması resmi internet sitesi üzerinden temmuz ayına özel olarak yeni bir kampanyasını duyurdu. Sedan ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik özel olarak kredili satış kampanyası sunan Citroen, detayları da resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

CİTROEN TEMMUZ AYI KREDİ KAMPANYASI

Temmuz ayı kampanyasının detaylarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Citroen, 1,99 faizli kredi seçeneklerini müşterilerine sunarken temmuz ayı boyunca PSA Finans avantajıyla müşterilerini bayilerine beklediklerini kaydetti. Citroen tarafından yapılan açıklamaya göre;

  • Citroen, C3 Aircross SUV modeline 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanı sunulacak.
  • Kompakt sınıfta 4 kapılı otomobil ve SUV modellerine alternatif olan yeni C4 X, 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla temmuz ayında alıcısını bekliyor olacak.
  • Citroen, C4 modeli ise 100 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanını sundu.

screenshot-56.jpg

  • Citroen C5 Aircross SUV modeli ise 150 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanıyla Citroen bayilerde yer alıyor.
  • Citroen C4 X'in yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4 X 1 milyon 332 bin 500 TL’ye, C4'ün yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4 ise 1 milyon 332 bin 500 TL’ye satın alınabilecek.screenshot-58.jpg
  • Citroen Berlingo Kombi de 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanlarıyla Citroen showroomlarında yeni sahiplerini bekliyor.
  • Citroen Berlingo Van, 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği satın alınabiliyor.

screenshot-55.jpg

  • Jumpy Spacetourer, 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile sunuyor.
  • Citroen, yüksek kapasite ve konforu bir arada sunan Jumper modelini ise 100 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla kullanıcılarla buluşturuyor.

Öte yandan firmaların araç kampanyaları devam ediyor. Kampanyaları araç satışlarından haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galaxy M34 5G tanıtıldı! Telefonun özellikleri göz doldurdu

Galaxy M34 5G tanıtıldı! Telefonun özellikleri göz doldurdu