Reeder halka arz sonuçları belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arzlar vatandaşların takibinde yer alıyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Reeder Teknoloji Şirketi'nin talep toplama işlemleri sona ererken açıklanan halka arz sonuçları merak edildi ve borsa işlem günü sorgulanmaya başladı.

Reeder halka arz sonuçları belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arzlar ve bu halka arzların sonuçları yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Halk arzlarla ilgili detaylar merak konusu olurken yatırımcı ve yatırımcı adayları da halka arzlarla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye başladı. Sermaye Piyasası Kurulu yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketleri duyururken vatandaşlar da bu bültenlerle detaylı bilgi sahibi olabiliyor.

Kamuoyu ile paylaşılmaya devam eden halk arzlarla ilgili yatırımcı ve yatırımcı adaylarının yakın takibi devam ederken Reeder Teknoloji'nin halka arz edeceğinin açıklanması ile yatırımcılar borsadaki yatırımlarını bu şirket aracılığıyla gerçekleştirdi. Yatırımını Reeder aracılığı ile yapan yatırımcılar da halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

REEDER TEKNOLOJİ TALEP TOPLAMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Reeder Teknoloji'nin halka arz sonuçları gündemdeki yerini alırken ''Reeder halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorularına yanıt aramaya başlandı. 18 Eylül tarihinde sonuçlanan halka arzla ilgili olarak merak edilenler arttı. Reeder Teknoloji'nin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

REEDER TEKNOLOJİ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Reeder Teknoloji, Borsa İstanbul'da (BIST) 21 Eylül Perşembe günü ''REEDR'' koduyla işlem görecek. Reeder halka arzına 4 milyon 262 bin 699'u bireysel olmak üzere toplam 4 milyon 262 bin 914 yatırımcıdan talep geldiği açıklanırken Reeder halka arzına 4 milyon 208 bin 278 kişiyle rekor kırıldığı açıklandı. Reeder Teknoloji'nin halka arzında yatırımcıya 43-44 lot dağıtıldığı öğrenildi.

21 Eylül tarihinde başlayacak olan halka arzla ilgili olarak detaylar da bu sürecin ardından belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER