ANASAYFA Ekonomi Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın

Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın

Temmuz ayında bankaların kredi faiz oranları güncellendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi paketi duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın

Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi fırsatı! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 2391 TL taksitle yararlanın - Dövizin yükselmesi enflasyon artışına bu da zamlara neden oluyor. Zam döngüsüne her geçen gün bir yenisi eklenirken bugün vergi ve harçlara dev zamlar duyuruldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz toplantısında faiz artırımı kararı verilirken bankaların kredi faiz oranları da güncellendi.

Güncellenen faiz oranlarının ardından gelen zamlar da vatandaşın belini doğrultmasına engel olmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı gittikçe artarken bankaların kredi kampanyaları yenilenmeye devam ediyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan tüketici kredisi de vatandaşların dikkatini çekti.

ZİRAAT BANKASI'NDAN TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası'nın kredi kampanyası acil nakit ihtiyaçları olan bireylere yönelik duyuruldu. 50 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!'' ifadeleri ile kampanya duyurusu yapılırken ''Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.'' denildi.

screenshot-40.jpg

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ NASIL ALINIR?

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı bulunduğu açıklandı. Şahsi ve maddi teminat alındığı kaydedilen kredide hesaplama tablosu da açıklandı. Buna göre;

screenshot-41.jpg

Ziraat Bankası tarafından 50 bin lira tutarında verilen tüketici kredisinin 36 ay vade ile yüzde 2,64 faiz oranıyla aylık 2 bin 391 lira 42 kuruş taksitle verileceği bildirildi. Bu kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 50,6165 olarak kaydedildi.

Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kahramankazan'da 2023 Şafak Tavkul Sezonu Atlı Okçuluk Müsabakası Doğu Grubu 1. Bölge Elemeleri başladı

Ankara Kahramankazan'da 2023 Şafak Tavkul Sezonu Atlı Okçuluk Müsabakası Doğu Grubu 1. Bölge Elemeleri başladı