ANASAYFA Gençlerbirliği Beltan'dan sert sözler! Gençlerbirliği kimsenin oyuncağı değildir

Beltan'dan sert sözler! Gençlerbirliği kimsenin oyuncağı değildir

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, TFF'nin kırmızı-siyahlı kulübün Bandırmaspor maçını Eryaman Stadyumu'nda oynatmaması ve açıklanan 4 haftalık fikstürde de Gençlerbirliği'nin ev sahibi olduğu maçların hafta içi olması ve stadyuma dair bilgi verilmemesi üzerine sert bir açıklama yaptı.
Beltan'dan sert sözler! Gençlerbirliği kimsenin oyuncağı değildir

Gençlerbirliği'nin Eryaman Stadyumu tepkisi devam ediyor. Saha zeminin yıpranmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu hafta Trendyol Süper Lig temsilcisi MKE Ankaragücü'nün Eryaman Stadyumu'nda oynamasına izin verirken bir diğer Ankara ve 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nin kendisine stadyum bulmasını istedi. Gençlerbirliği ise Bandırmaspor maçını Aktepe Stadyumu'nda oynayacağını açıkladı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE ERYAMAN ŞOKU

TFF, ayrıca Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'in 4 haftalık fikstürünü açıkladı. MKE Ankaragücü'nün ev sahibi olduğu maçlarda Eryaman Stadyumu gösterilirken Gençlerbirliği'nin olduğu maçlarla ilgili stadyum bilgisi verilmedi. TFF'nin Eryaman Stadyumu kararı ve 4 haftalık fikstür açıklamasının ardından Gençlerbirliği Yöneticisi İsmet Beltan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"GENÇLERBİRLİĞİ, KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR"

Beltan, "Gençlerbirliği, kimsenin oyuncağı ve şamar oğlanı değildir.

Türkiye Cumhuriyeti ile aynı yaşta olan asırlık bir çınardır.

Bu günler gelir geçer, biz yine ait olduğumuz süper ligde oluruz, ama böyle adam yerine konulmamayı asla unutmayız.

İstanbul merkezli düşünme kodlarınızın bir asır önce değişmesi gerekiyordu lakin belli ki siz hala mütareke günlerinde kalmışsınız.

İsterseniz tüm maçlarımızı hafta içi oynatın, bizi statsız bırakın; biz yine çıkıp en iyi mücadeleyi ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB 18. ICC Türkiye Tahkim Günü'nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada!

TOBB 18. ICC Türkiye Tahkim Günü'nde iş dünyası ve uluslararası uzman hukukçularla bir arada!