ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti!

Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti!

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği, Adanaspor'u konuk etti. Yapılan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.
yazar
Sinem GÜVEN
Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti!

Bugün Eryaman Stadı'nda saat 16.00'da başlayan Gençlerbirliği - Adanaspor karşılaşması 1-1 beraberlik ile bitti. Karşılaşmayı ise Süleyman Bahadır yönetti.

KARŞILAŞMA BERABERLİK İLE SONUÇLANDI!

Son 3 maçını kazanan Gençlerbirliği'nin ise tek hedef play-off oynamak olurken bir yandan da Akdeniz takımı ligde kalma mücadelesi verdi. İki takım için de kıyasıya süren bir mücadele verildi.

Bu maç öncesinde üst üste 3 maçtır kazanan Gençlerbirliği'nin 43, 15. sıradaki Adanaspor'un ise 30 puanı bulunduğu belirlenirken, bu maç sonucunda ise iki takım için de beraberlik geldi.

İLK YARI GELEN 1-1 SKORU İLE MAÇ TAMAMLANDI!

İlk yarı iki takım için de beklenen skorlar gelirken, ilk atak Gençlerbirliği'nden geldi. Karşılaşmanın 19. dakikasında Melih Bostan'dan gelen gol ile skor 1-0 oldu.

45+1'de ise tam ilk yarı bitti derken ikinci atak Adanaspor'dan geldi. Abdoulaye Dabo'dan gelen gol ile skor ilk yarıda 1-1 olarak tamamlandı. 

İkinci yarıya gelindiğinde ise iki takım için de ataklar devam ederken, herhangi bir skor değişikliği yaşanmadı. Böylelikle karşılaşma 1-1 beraberliği ile sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu!