ANASAYFA Gençlerbirliği Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Trendyol 1. Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Gençlerbirliği üst lige yükselme adına kritik bir maça çıkacak. Play-Off Hattının ucunda yer alan kırmızı-siyahlılar kazanmayı tek seçenek olarak belirledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Son olarak geçen hafta deplasmanda Boluspor'u yenen Gençlerbirliği üst üste 4. defa galip gelen taraf olmak istiyor. Heyecanın her geçen hafta daha fazla arttığı ligde, bir üst lige çıkan 3 takım arasında yer alan Gençlerbirliği hedefe odaklanmış durumda.

HEDEF ADANA'DAN 3 PUANLA DÖNMEK

Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile iyi bir sinerjiye sahip olan ve Başkan değişikliğinin ardından daha farklı bir havaya bürünen Gençlerbirliği ligin düşme sınırında yer alan Adanaspor ile karşılaşacak. Mücadele yarın saat 16:00'da oynanacak. Son 6 maçı kalan Gençlerbirliği 18 puanı toplayarak ilk olarak Play-Off hattında yer almayı amaçlıyor.

Son yıllarda Play-Off'da farklı bir sistem uygulanıyor. Ligi 3. sırada bitiren takım direk Play-Off finaline çıkıyor. Ligin 4-5-6 ve 7. sırada yer alan takımlarda kendi aralarında maç yapıyor ve aralarından bir takım lig 3.sü ile final maçına çıkıyor. Gençlerbirliği de ligi bu takımlar arasında bitirip üst lige geri dönmenin hesaplarını yapıyor.

KART CEZASI ALAN FUTBOLCU YOK

Hafta boyu hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği hazırlıklarını yaptığı son antrenman ile sonlandırdı. 3 oyuncusunun tedavilerinden dolayı kadroda yer almadığı başkent temsilcisinde kart cezası alan bir futbolcu bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde takımının durumu hakkında konuşan Sinan Kaloğlu'da hedeflerine odaklandıklarını ve çalışmalarını bu doğrultuda şekillendirdiklerini ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü billboardlar yayınlayarak taraftarlarını Gaziantep FK maçına çağırdı

MKE Ankaragücü billboardlar yayınlayarak taraftarlarını Gaziantep FK maçına çağırdı